„Pokud můžu jednu nevyžádanou radu, pořiďte si ty monitory dechu a online nebo offline kurz první pomoci,“ uvedla Nikol Štíbrová na instagramu, kam umístila snímek nemocničního lůžka se vším důležitým vybavením pro kontrolu životních funkcí.

„Děkuju děkuju děkuju děkuju děkuju svýmu muži, že zachoval klid a Mauglího rozdejchal. Seš největší frajer. Největší,“ popsala ve zkratce, co se u nich doma přihodilo, a je jasné, že k obrovské tragédii nechybělo mnoho. 

Naštěstí se po nějaké době ozvala Nikol fanouškům znovu. "Už jsem doma. Snad to byla naše úplně poslední cesta sanitkou," napsala ke snímku s malým Tobiáskem a v jejích očích se nechala vyčíst obrovská úleva, že toto drama mělo šťastný konec.

Malý Tobias, kterého Nikol nazývá láskyplně Mauglí, což se kvůli jeho neobvykle bujné kštici nabízí, se narodil 16. června tohoto roku. Na svět přišel císařským řezem a poměrně kuriózní bylo, že ve stejný den ve stejné nemocnici porodila i její kamarádka Martina Pártlová.

Video: Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! 

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
39 fotografií