Potetovaný Laky Royal na sociální síť umístil výstřižek z novin, v němž se píše, že ředitel opavského dětského domova Milan Škrabal po 15 letech odchází z funkce. Navíc ještě zvýraznil úryvek, v němž byl sám zmíněn: „Mezi řadou úspěšných dětí, které prošly jeho výchovou, se vyjímá kupříkladu kadeřník hvězd Lukáš Vlačuha, u kterého se nechává upravovat Jaromír Jágr a další celebrity.“

Neudělal to ale jen proto, aby se pochlubil, že byl zmíněn v médiích, naopak toho spíš využil, aby řekl něco, co už má zřejmě na srdci delší dobu. Ačkoliv se mu teď totiž daří velmi dobře, nebylo tomu tak vždy. Vlačuha tak s fanoušky sdílí svůj příběh, možná i proto, aby ukázal, že i ze dna je možné se zvednout...

„Já jen, že když jsem vyšel ze zákona ve 20 letech z dětského domova v Opavě, tak jsem udělal vše ŠPATNÉ, co jsem jen mohl udělat! Neplacení nájmu, exekuce, žádná pokora, špatný obraz na domov, byl jsem zklamanej, že jsem zradil tu snahu našich tetiček, abychom byli do života připraveni,“ líčil pohnutě kadeřník. „Ano, DOJ**AL jsem vše, co šlo!“ dodal nekriticky.

VIDEO: Miss Kočendová a Laky po ztrátě syna překvapují: Z nejhoršího jim pomohl Rytmus

Video
Video se připravuje ...

Miss Kočendová a Laky po ztrátě syna překvapují: Z nejhoršího jim pomohl Rytmus Kisa Císařová, Lukáš Červený

Podařilo se mu ale v životě obrátit stránku... „Teď tady stojím pevně na zemi. Je ze mě chlap bez exekucí, platím vždy nájem včas, pokora a respekt k druhým,“ vysvětluje svou změnu. „Nakonec o mně píše náš ředitel, co zná celý můj život. Celých 20 let…Já DĚKUJU moc za vychování a hodně štěstí a zdraví do penze, pane řediteli,“ vzkázal  elitní barber, jehož podnik je vyhlášený.

„Jsem pyšný sám na sebe,“ řek dokonce a prozradil, že na svou minulost nezapomíná, a proto jede právě v dalších dnech na Slovensko podpořit děti z dětských domovů. Za svou otevřenou zpověď ho nyní příznivci na sociálních sítích chválí a podporují.

„Jsem na tebe hrdá, miláčku,“ napsala mu pod příspěvek i jeho partnerka, misska Natálie Kočendová. Společně se také snaží založit vlastní rodinu, bohužel Natálie loni o miminko přišla.

Fotogalerie
46 fotografií