Vlídná slova plná podpory a pochopení měl Rytmus pro oba. Ovšem jeho rady pomohly postavit se znovu na nohy a vzpamatovat se především Lakymu. „Naši přátelé v čele s Rytmusem nám volali a řekli, že se to stává. To mi pomohlo víc to pochopit. Už jsem si totiž opět myslel, že ten nahoře háže klacky pod nohy jenom mně,“ svěřil Blesku Laky Royal, vlastním jménem Lukáš Vlačuha, který skutečně nemůže říct, že by se s ním život jen mazlil.

VIDEO: Laky Royal poprvé o smrti miminka: Zasáhlo mě to víc, než kdyby zemřela máma!

Video
Video se připravuje ...

Laky Royal poprvé o smrti miminka: Zasáhlo mě to víc, než kdyby zemřela máma! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Než se stal tetovaný podnikatel majitelem několika holičství, takzvaných barber shopů v České republice i na Slovensku, strávil dětství v dětském domově. A na své cestě životem se dokonce dostal párkrát do křížku se zákonem.

Dnes už zodpovědný a milující partner si velmi přál s partnerkou Natálií přivést na svět potomka. Když ale blond modelka o miminko v září loňského roku přišla, i drsňák Laky Blesku přiznal, že ho bolest srazila do kolen. „První dva dny jsem byl taky do*ebaný a za Natálkou jsem ani nepřijel. Nechtěl jsem vůbec s nikým přijít do styku,“ převyprávěl partner krásky z Karviné. Jak sám říká, „probrat se“ po Natálčině potratu Lakymu pomohla právě podpůrná Rytmusova slova.

„Ne že by se to stalo jemu, o tom jsme se nebavili. Povídal mi, že se to stalo jeho známým a že je to normální a běžná věc,“ objasnil vyhlášený český barber, jak se díky velmi osobnímu rozhovoru se zakladatelem skupiny Kontrafakt vrátil zpět do života. V současných dnech ale ani on ani jeho krásná partnerka na vlastní děti nemyslí. Natálii Kočendovou, která se může pyšnit obsazením třetí příčky na soutěži Miss Czech Republic 2020 Táni Makarenko a titulem Miss International Czech Republic 2020, totiž brzy čeká cesta do Japonska, kde bude reprezentovat českou krásu na mezinárodní soutěži.  

VIDEO: Miss Kočendová a Laky po ztrátě syna překvapují: Z nejhoršího jim pomohl Rytmus

Video
Video se připravuje ...

Miss Kočendová a Laky po ztrátě syna překvapují: Z nejhoršího jim pomohl Rytmus Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií