Pohled na dítě je pro ni jistě drásající a bolestný, vždyť sama se těšila, jak se před Vánocemi stane maminkou. Bohužel v 6. měsíci o chlapečka, co nosila pod srdcem, přišla. Velkou oporou je Natálii Kočendové její přítel, majitel barber shopů Lukáš Vlačuha, pro něhož to rovněž byla velká rána.

„Tři dny jsem byl úplně mimo, nechápal jsem, co se stalo. Ale život jde dál a musíme s Natálkou jít dál. Ona to prožívá daleko hůř, proto se snažím, aby se co nejrychleji vrátila do života. Chci, aby chodila ven. Nechci, aby seděla doma a plakala,“ svěřil se Blesku Laky Royal.

VIDEO: Laky Royal poprvé o smrti miminka: Zasáhlo mě to víc, než kdyby zemřela máma!

Video
Video se připravuje ...

Laky Royal poprvé o smrti miminka: Zasáhlo mě to víc, než kdyby zemřela máma! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Natálka se snaží jít dál, vrátila se k modelingu a najde si čas i na své kamarádky. S jednou, která je maminkou malé holčičky, strávila nyní dokonce krásné odpoledne. Její radovánky s malou princeznou byly velmi dojemné, ale po dlouhé době se misska smála a bylo vidět, že je ve společnosti dítěte šťastná.

„Samozřejmě chceme další miminko, ale vše necháme na přírodě, navíc já neplánuji. Co se má stát, se stane, jestli to bude za měsíc, nebo za rok, je jedno. Vím jistě, že další těhotenství nebudeme zveřejňovat na sociální síti,“ dodal již dříve Lukáš, stejného mínění je i jeho partnerka.

VIDEO: Laky Royal se stará o VIP hlavy: Neuvěříte, co po něm chtěl Jarda Jágr!

Video
Video se připravuje ...

Laky Royal se stará o VIP hlavy: Neuvěříte, co po něm chtěl Jarda Jágr! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií