Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásky Krainová, Švantnerová i Kasanová: V ukrutně vykrojených plavkách ukázaly gazelí nožky i prsa!

/
  • Krásky si užívají tepla a moře.
    2. května 2021 ● 07:01

    Už dávno neletí titěrné kalhotky a vyztužené podprsenky, letošním trendy velí co nejvíc vykrojené bikiny se šňůrkami až nad kyčle. A přesně takové mají třeba modelka Simona Krainová (48) nebo misska Kateřina Kasanová (22).

  • 1.

    Natálie Kočendová

    Finalistka Miss Natálie Kočendová (21), která loni v 6. měsíci přišla o miminko, nyní nabírá síly v Egyptě. Kromě opalování se učí novému vodnímu sportu. „Zjistila jsem, že kiteboarding není tak jednoduchý, jak vypadá,“ přiznala kráska.

  • 2.

    Taťána Makarenko

    Dovolenou na Maledivách má za sebou ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (31). Během dvou týdnů nafotila sedmdesát plavkových editoriálů. Ale zase je alespoň na co koukat.

  • 3.

    Simona Krainová

    Už druhý měsíc si na ostrově Svatý Martin užívá modelka Simona Krainová (48). Do Karibiku odletěla s manželem, syny a čivavou Angelou. Ani Simoně ale nestačí jedny plavky a řídí se současnými trendy. Vykrojené kalhotky a minimální vršek.

  • 4.

    Tereza Budková

    Modelka Tereza Budková (30) zase vyrazila s kamarádkami na dámskou jízdu do španělské Marbelly.

  • 5.

    Kateřina Kasanová

    Krásná blondýnka Kateřina Kasanová (22) odfrčela do Egypta. Užívá si na jachtě, ve vodě i mimo ni. Její křivky v dokonalých plavkách tvoří vražednou kombinaci.

  • 6.

    Agáta Hanychová

    Agáta Hanychová (36) si s dětmi užívala na Tenerife. I když tvrdila, že zase přibrala, v plavkách od Agent Provocateur to rozhodně vidět nebylo.

  • 7.

    Nikol Švantnerová

    Modelka Nikol Švantnerová (28) zvolila luxusní lurexovou látku. Proslavená sběratelka plavek, co jich vlastní ke stovce, tak opět nezklamala.

    Fotogalerie
    126 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

sasajedafofry: Inteligentky Krainová, Švantnerová i Kasanová: V ukrutně vykrojených plavkách ukázaly práci plastických chirurgů!

(02. 05. 2021 17:46)

eskymo5: Tyhle ženský mě rozesmály, už se vůbec neumí normáně postavit. Copak takhle někdo stojí? Na špičkách aby měly dlouhé nohy, vyprsené..... Vlastně jsou neustále na předváděcím molu, hrají nějakou roli, podaří se jim být i samy sebou?

(02. 05. 2021 16:49)

mandat: Je to prehlidka dobre prace plastickych chirurgu. Zadna neni original.

(02. 05. 2021 11:15)

dulin: Krainová je stím předváděním nemocná,ale hlavně trapná a tupá,to konečně předvedla ve filmech kde měla možnost jako hrát.

(02. 05. 2021 10:49)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy