Karlos Vémola stále rozšiřuje svoji ZOO. Přestože vlastní exotické rybky, mezi nimiž nechybí třeba rejnoci, ale dále také zvířata jako krokodýly, velké želvy, pejska, či dokonce lvici, neustále shání nové a nové přírůstky. Mezi nejnovější tvorečky, jimž dal na své zahradě domov, se počítá kozlík… a také mládě klokana. Nového mazlíčka si prý vyhlédl při akci v Zoo Plasa. Přestože mu jeho snoubenka Lenka Ceterová (31) alias Lela, která nosí pod srdcem jeho třetí dítě (jejich společné to bude druhé), prý v minulosti důrazně říkala, že mu další zvíře do jeho „Vémolandu“ již nedovolí pořídit, nad roztomilostí malého vačnatce však zřejmě roztála.

Klokánek, jenž se podle známého seriálu jmenuje Skippy, má za sebou už dokonce první nehodu – podařilo se mu spadnout do bazénu. Naštěstí však sám dokázal doplavat až na okraj, zatímco Vémola „komickou“ situaci natáčel a později zveřejnil na instagramu. Zvířátku, i když nemůže vylézt přes nafukovací lehátko, se podle všeho nic nestalo. Mrazí ale i z jiných videí – například z těch, kde klokaní mládě skáče kolem klece s lvicí Elsou, a ta při pohledu na snadnou kořist pobíhá mlsně za mřížemi sem a tam.

Oproti tomu sdílí Vémola příspěvky také podstatně něžnější – na nichž Skippyho krmí pomocí injekční stříhačky, kterou mu podává mléko. Při tom ho drží ve svých svalnatých pažích jako miminko a drobný tvoreček se cpe, až se mu, obrazně řečeno, dělají boule za ušima.

VIDEO: Karlos Vémola o dalším dítěti s Lelou: Jsem Terminátor, střílím z první

Video
Video se připravuje ...

Karlos Vémola o dalším dítěti s Lelou: Jsem Terminátor, střílím z první iSport TV

Kdysi pózovala Lela dokonce i se srnečkou Lízinkou, ta se však na fotkách ani ve stories plavovlasé bývalé playmate od té doby již neobjevila. Doufejme, že se nestala potravou pro Vémolův zvěřinec… Ale je možné, že snímky mladé srny na sociální sítě již Lela nedává z toho důvodu, že se tehdy musela potýkat s drsnou kritikou. 

V jeden den totiž silikonem vyztužená kráska krmila z lahvičky malého kolouška, na druhý den se chlubila fotkami, na nichž měla papučky z pravé liščí kožešiny. Fanoušci se pak do ní začali navážet, že je pokrytecká a že to s tou láskou k zvířatům nebude tak žhavé…
Fotogalerie
65 fotografií