To, že Karlos Vémola čeká své druhé dítko, propálil ve své Karlos Show sám nastávající otec. Jenom krátce poté, co Lele Ceterové lékař těhotenství potvrdil, zveřejnil na kamery i jejich následný telefonát. „Doufám, že mě nezabiješ, já jsem to omylem propálil na Karlos Show. Nemáš mi psát, když jsem v práci,“ hájil se zápasník. „Doufám, že budeš mít aspoň trojčata, ať je od tebe pokoj chvíli,“ vtipkoval. Lela tehdy byla teprve ve čtvrtém týdnu těhotenství, nyní koncem května je tedy v druhém měsíci.

Lela, jejíž skutečné jméno je Lenka, se teď na sociální síti pochlubila jak obřími rty (u nichž není jasné, zda jsou jenom výsledkem nějaké mobilní aplikace, anebo jsou skutečně nově přifouknuté, takže budí téměř až dojem kačeřího zobáčku), tak i těhotenským pupíčkem. Všichni její followeři, jichž má jenom na instagramu více než 314 tisíc, se hromadně shodují, požehnaný stav jí svědčí. „Moc vám to sluší, máte velmi pěkné bříško,“ objevuje se mezi komentáři nejčastěji.

VIDEO: Karlos Vémola o dalším dítěti s Lelou: Jsem Terminátor, střílím z první

Video
Video se připravuje ...

Karlos Vémola o dalším dítěti s Lelou: Jsem Terminátor, střílím z první iSport TV

Lela nové fotky spojila s reklamou na stále populárnější CBD, tedy konopným olejem. Ten si dopřává i nyní, když nosí pod srdcem svého druhého potomka, za což se dočkala několika nesouhlasných reakcí. „Několik výzkumů prokázalo, že CBD zmírňuje kontrakce, nevolnost a zvracení, tedy běžné symptomy u těhotných žen. Také je známé pro své anxiolytické a analgetické vlastnosti, které mohou ženám dopomoci v boji prosti úzkosti a bolesti,“ vypočítávala však Lela klady látky, která se extrahuje z konopí, aniž by měla psychotropní účinky.

Půvabná blondýnka se mimochodem co nevidět stane vdanou paní. Svatbu s Karlosem chystá na 27. července, což není nijak náhodně vybraný termín – v tento den se totiž tyhle dvě zamilované hrdličky poprvé seznámily. Loni v létě se sice vztah zápasníka s maminkou jeho dcery Lily (1) rozpadl kvůli údajné nevěře, a koncem loňského roku se však Terminátorovi podařilo partnerku přesvědčit, aby to dali znovu dohromady. V den Liliiných prvních narozenin se tahle pozoruhodná dvojice dokonce zasnoubila.
Fotogalerie
99 fotografií