Dobře informované zdroje z Buckinghamského paláce líčí, že napětí v královské rodině nadále houstne. Harryho obvinění rodiny z nečinnosti, když si jeho manželka Meghan Markleová (39) chtěla sáhnout na život, a lamentování nad bolestným dospíváním čeří palácová jezírka a nikdo ve skutečnosti netuší, co si s nezdárným princem počít.

Následník trůnu je ze slov svého syna údajně zarmoucen. „Velmi ho to zraňuje, je to citlivý muž a tyto osobní útoky ho hluboce zasáhly. Nerozumí, proč mu to Harry dělá,“ pověděl zdroj serveru The Sun s tím, že Charles pro syna udělal první poslední, od plánování svatby po pomoc se stěhováním do Kanady, přestože Harry tvrdil opak.

„Harry tvrdí, že se chce udobřit, přitom ze svého otce dělá padoucha. Charles neví, co si počít. Harry nebere v potaz, že rodičovství v posledních letech prošlo radikálním vývojem, zejména role otce,“ postavil se na obranu Charlese zdroj. I když synova slova ťala do živého, Charles prý Harryho nechce odepsat a vztahu, který je v tuto chvíli na bodu mrazu, chce dát ještě šanci.

To v královně Alžbětě to podle obeznámených účastníků z jejího okolí pořádně vře. Ačkoliv ji Harry v dokumentu vůbec nejmenoval, útok na monarchii v jakékoliv podobě si bere velmi osobně. „Harryho babička je z komentářů na účet Charlesových rodičovských schopností velmi rozčílená,“ pověděl pro The Sun další zdroj. „Je to pro ni velmi zneklidňující období,“ zdůraznil královnino rozhořčení.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
80 fotografií