O tom, jak má veselka vypadat, měla dvojice prý jasno velmi brzy. „Naplánovali jsme to hned po zásnubách, řekli jsme si hned termín, datum naší svatby je 28. 7., bude v den našeho seznámení. Všechno pro nás musí mít nějaký význam,“ prozradila pro Super.cz Lela.

A jelikož do svatby tak zbývají už jen dva měsíce, přípravy samozřejmě vrcholí. „Máme všechno připravené, máme místo, svatební šaty se mi už šijí, na to salon potřeboval dva měsíce, svatební agentura všechno chystá. Vše řešíme v předstihu,“ líčí Ceterová, která má s Karlosem dceru Lili (1,5) a právě nosí pod srdcem druhého potomka. S šaty by tak mohl být posléze problém, jelikož krásce samozřejmě pomalu, ale jistě roste bříško.

To už je ale podle Lely v řešení. „Salon, který mi šije šaty, ví, že jsem těhotná, na konci se ještě budou dolaďovat. Budou to šaty, co ještě nikdo nikdy neměl. Bude to wow,“ prozradila částečně, jak by měla róba vypadat. „To k nevěstě patří,“ doplnila bezstarostně. Očividně nemá strach, že by mohla působit až příliš pompézně.

VIDEO: Babyboom u sportovců: Karlos s Lelou čekají druhého potomka, Voráček je potřetí otcem.

Video
Video se připravuje ...

Babyboom u sportovců: Karlos s Lelou čekají druhého potomka, Voráček je potřetí otcem. iSport TV

Naopak, zdá se, že to bude spíše záměr zamilované dvojice. Přejí si totiž, aby byla jejich veselka nezapomenutelná. „Myslím, že to bude krásná svatba, nezapomenutelný zážitek nejen pro nás, ale i pro hosty. Máme pro ně velká překvapení. Chceme, aby na naši svatbu nikdy nikdo nezapomněl. Moc se těšíme na reakce,“ líčila pro Super.cz nastávající paní Vémolová.

Jedinou vrásku na čele by mohla mít snad kvůli tomu, že není jasné, kolik bude moci pozvat hostů. Vše je totiž ve hvězdách kvůli měnícím se vládním opatřením. „To budeme dořešovat. Zatím se nestresujeme, uvidí se, jak to bude,“ dodala vnadná plavovláska. Ta loni v létě od Karlose i s dcerou odešla. Po pár měsících odloučení se ale hvězdě oktagonu podařilo získat si její lásku zpět. V prosinci pak rovnou oznámili zásnuby, které proběhly ve velkém stylu během oslavy prvních narozenin malé Lili.

Fotogalerie
83 fotografií