Karel Vémola, jenž si v MMA ringu nechává říkat Karlos nebo Terminátor, patří mezi velké milovníky zvířat. Rád se obklopuje nejenom luxusem, ale i exotickými domácími mazlíčky. Doma má například krokodýla, žraloky v akváriu, psa na zahradě a také malou lvici. Jeho partnerka, bývalá playmate Lela Ceterová, je zase paničkou malého jorkšíra a ještě před dvěma lety se na sociálních sítích chlubila snímky svého kolouška (jak se ale tomu daří, těžko říct, jelikož jeho fotky se od té doby na instagramu už neobjevily). A maličká dcerka Lily (1) zase v den, kdy si ji hrdá maminka donesla z porodnice, dostala od tatínka do dětského pokojíčku malé želvičky.

A jak tomu již u Karlose, milovníka všeho velkého, bývá, u malých želviček to nezůstalo. Od doby, co se slavný zápasník po nedávných kopačkách dal s matkou svého dítěte zase dohromady, snesl by Lele snad i modré z nebe... A dvojnásobně v případě, že se jedná o němou tvář! „Splnil se mi další sen. Představuji vám nového člena naší rodiny,“ svěřila se na sociální síti šťastná Lela a připojila nejenom fotku, na které obrovskou želvu ostrouhatou drží v náručí, ale i sérii instastories, na nichž plaza s obřím krunýřem hladí po hlavičce.

VIDEO: Řekla ANO! Karlos Vémola požádal partnerku Lelu o ruku

Video
Video se připravuje ...

Řekla ANO! Karlos Vémola požádal partnerku Lelu o ruku iSport TV

Želvičky měla na výběr dvě, ale jedna se k ní měla mnohem více - a to ta menší, která vzápětí dostala legrační jméno Prcek. Přestože šlo o zvíře poměrně velké, v porovnání s tou druhou želvou byla podstatně menší. Zatím. „Tak to je asi jasná volba,“ míní Karlos. „Zamiloval se do mě,“ souhlasí dojatě i Lela a vzápětí už svého Prcka přivítali ve Vémolandu. „Jak vždycky říkám, želvy žerou první,“ vtipkoval Terminátor parafrází svého známého rčení o lvech. Pokud si ale myslíte, že je Vémolova zoo takhle již kompletní, tak vás musíme zklamat. Koncem října se totiž Terminátor nechal slyšet, že si objednal diamantové rejnoky, kteří dosahují velikosti až 1,2 metru. 

VIDEO: Všechno nejlepší, Lili! Dcerka Karlose Vémoly slavila narozeniny, proběhly i zásnuby

Video
Video se připravuje ...

Všechno nejlepší, Lili! Dcerka Karlose Vémoly slavila narozeniny, proběhly i zásnuby iSport TV

Fotogalerie
112 fotografií