Kdyby to nebyla realita, znělo by to málem jako námět telenovely. Dva krásní mladí lidé se poznali přes internet a z jiskry, která přeskočila, dokonce vzešla rozkošná dcerka Lily (1), ale vzápětí to mezi nimi zaskřípalo, když vyšly najevo údajné nevěry Karlose Vémoly s neméně plasticky vylepšenými kráskami. Lela Ceterová pak sbalila kufry i dceru a zmizela na Slovensko, vždy však zdůrazňovala, že rodina je pro ni to nejdůležitější, nikdy tedy nevyvracela možnost, že se ke svému sukničkářskému partnerovi třeba někdy vrátí.

A jak se zdá, právě to se nyní stalo. Už před časem se chlubila obřím pugétem růží, tehdy se však snažila svým followerům na sociálních sítích naznačit, že je v životě jiný muž. Nyní šla konečně s pravdou ven: Dvojice se k sobě opět vrátila a v současné době si dokonce užívají romantickou dovolenou, zatímco jejich dítko hlídá babička. Karlos Lelu obdaroval dalšími růžemi, což vysvětlil slovy, že „musel nachystat krásné přivítání, protože obě moc miluje a bylo mu doma bez nich moc smutno“. Později vzal Lelu na nákupy a pořídil jí kabelku i kabát od Louise Vuittona, takže se pořádně plácnul přes kapsu.

VIDEO: KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Kraus usmiřoval Vémolu s Lelou.

Video
Video se připravuje ...

KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Kraus usmiřoval Vémolu s Lelou. iSport TV

„Jsem rád, že máš radost, lásko,“ okomentoval známý zápasník pak Lelinu fotku s velkou taškou této světoznámé značky. „Ale tím máš dárečky vybraný. K Vánocům už leda tak Ježíška do bříška!“ dodal významně, čímž tak trochu naznačil, že by se podle všeho nebránil dalšímu miminku. Pro Lelu, jejíž skutečné jméno je Lenka, by to bylo teprve druhé mateřství, zatímco Karlos by byl otcem mnohonásobným: Má už syna Karlose juniora (9) a nevlastní dceru z předchozího vztahu. Jeho slova pochopitelně vyvolala mezi Lelinými příznivci patřičnou odezvu: Jen málokdo mu totiž může zapomenout jeho přelétavou povahu.

„Hláška dobrá, ale tak krásnou ženu je si třeba hlídat! Lepší než Ježíšek do bříška je svatba a sekat dobrotu. Pochybuji, že byste chtěl tak krásné princezny svého života ztratit! Lev bez lvice? Doufám, že brzo bude Lela s prstenem!“ psaly Vémolovi některé fanynky jasně. „Ten návrat tě vyšel celkem dost lacino,“ rýpaly zase další. „A ještě jí udělat další dítě, aby nemohla snadno utéct?!“ pohoršovaly se. Jak ale trefně podotýkaly jiné dámy, co drží plavovlasé playmate palečky, do kuchyně jim nikdo nevidí a určitě mnohé z těch kritizujících ženštin samy svému partnerovi ledacos odpustily. „Hlavní je, aby Lela byla s malou šťastná!“ A s tím rozhodně nelze nesouhlasit…

VIDEO: KARLOS SHOW: Jan Kraus dělal vztahového poradce. Jak to dopadlo?

Video
Video se připravuje ...

KARLOS SHOW: Jan Kraus dělal vztahového poradce. Jak to dopadlo? Videohub

Fotogalerie
103 fotografií