Několik měsíců po rozchodu MMA zápasníka Karlose Terminátora Vémoly s matkou jejich společné dcery Lili Lelou Ceterovou se silikonová kráska usadila na Slovensku v Bratislavě. A vypadá to, že stěhování byl dobrý krok. Nejenže ji nemusí trápit, že by se malá Lily, které bude 18. prosince první rok, neviděla s tatínkem, ten totiž za holkama pravidelně jezdí... Ale dokonce má teď blíž i svoji rodinu v čele s maminkou, se kterou, jak vidno, má krásný vztah.

„Nejdůležitější věc na světě je pro mě moje rodina. Dnes má moje maminka narozeniny. Vždy jí můžu zavolat a poprosit o radu, Nikdy mi nepoví “říkala jsem ti to…” Místo toho mě s láskou a pochopením poslouchá. Vždy mě podporuje, i když ne vždy se vším souhlasila. Moje maminka ví o mně úplně všechno a zná mě nejlépe. Moc jí miluji. Je pro mě vším,“ vyznala se na instagramu Lela u společné fotky s dcerou a s maminkou, která v ruce drží narozeninovou kytičku.

Fanoušky však pochopitelně nejvíc zajímalo, jak Lelina maminka vypadá. Jsou si podobné? „Taková podoba, krásný holky,“ komentovala jedna. „Máte nádhernou maminku a velmi se jí podobáte,“ napsala další. Jestli je tomu skutečně tak, posuďte sami. Vzhledem k některým chirurgickým a estetickým zákrokům, které Vémolova ex podstoupila, se podoba s maminkou možná spíše ztrácí...

VIDEO: Karlos Vémola: Mikulášek trénoval u Atilly? Vymetli tam s ním podlahu. Měl by mi být vděčnej

Video
Video se připravuje ...

Karlos Vémola: Mikulášek trénoval u Atilly? Vymetli tam s ním podlahu. Měl by mi být vděčnej iSport.tv

Fotogalerie
47 fotografií