Herečka Vlastina Svátková je zamilovaná až po uši. Postýlku v novém domě, kam se přestěhovala i se třemi syny, Adamem (13) a Kryštofem (10), které má s prvním exmanželem Danem Svátkem (45), a Matyášem (4), jehož otcem je Kounický, jí už nějakou dobu zahřívá pohledný sympaťák Jan Ryba. Na sociální síti nyní křehká plavovláska, která se mihla i v zahraničním blockbusteru Casino Royale po boku Daniela Craiga (53), prozradila, že jí mladý hokejista vypomáhal při zařizování nového bydla. Tehdy ale byli prý jenom kamarády a ona se k němu podle toho také chovala.

Svátková zavzpomínala na okamžik, kdy Ryba natíral jakýsi betonový stůl na její verandě. „Pamatuju si, že jsem po deseti minutách vylezla na terasu podívat se, jak mu to jde, a suše jsem poznamenala: ‚To vypadá ale blbě, to budeš muset přetřít.‘ Nepřetřel. A druhý den přišel znova a ostříhal stromy, postavil postel, i když chyběly šrouby, a vůbec se nedivil, když jsem tu postel za tři dny prodala na bazoši, protože se mi nelíbila. Dvoumetrovou, padesátikilovou kytku přenášel z jednoho místa na druhé, dokud jsem na vlastní oči neviděla, kde jí to bude nejvíc slušet,“ líčila momenty, z nichž by mnozí muži již, jak se říká, „chytali nerva“.

VIDEO: Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Divím se, že ještě neutekl, jsem přesně ta ženská, která nedá chvíli klidu, protože má neustále nějaké blbé nápady, které chce druhý den kompletně změnit,“ domnívá se i Vlastina. „Neutekl, i když ví, že se mnou už nehne, zásadně mě nezmění a občas budu netaktní, krutě pravdivá a nepraktická ženská se třemi syny,“ pochvaluje si plavovláska, která má za sebou hodně drsnou minulost: trpěla například poruchami příjmu potravy, konkrétně bulimií, a v jednom ze svých minulých vztahů si prošla domácím násilím. Z těchto zkušeností se pak vypisuje ve svých knihách.

A samozřejmě, také na instagramu – jenže tam nyní převládají ty pozitivní zážitky. Teď se třeba svým followerům svěřila i s dojemným okamžikem, k němuž došlo mezi ní a mladým hokejistou docela mimoděk v autě. „Podíval se na mě, stejně jako já tehdy na něj, když natíral betonový stůl, a řekl: ‚Před dvěma lety jsem narazil na tvoji fotku v časopise a v duchu si řekl, že jsi docela hezká. V životě by mě nenapadlo, že za dva roky budu vedle tebe sedět, držet tě za ruku a smát se tomu, jaká jsi koza‘, “ líčila Vlastina.

Ostatně i Ryba se na sociální síti pravidelně vypisuje s city, jaké ke krásné herečce chová. „Za poslední měsíc jsme absolvovali: malování, tapetování, spárování, broušení, vrtání, obkládání a já nevím, co všechno ještě. Spoustu věcí jsme se učili úplně od nuly. Byly chvíle, kdy měl člověk energii už jen na schování hlavy do dlaní... Ale nějakým zázrakem ještě žijeme. Nějakým zázrakem mi stačí jedno objetí a mám zase energie na rozdávání,“ svěřil se například muž, jenž zamilované snímky s Vlastinou opatřuje popisky, jako je třeba „koncentrovaný štěstí“.
Fotogalerie
57 fotografií