Po sedmi letech soužití se páry, které se nevezmou, většinou rozcházejí. „S Lucií jsme spolu sedm let, takže nějaká změna nastala,“ prozradil Felix. „Hlavně mi už neslouží bederní páteř, jak by měla, ucho mě zlobí a tak to nějak všechno hapruje,“ snažil se vtipkovat.

Mezi dvěma ženami

O tom, že dal o 40 let mladší přítelkyni sbohem, se šušká už od konce loňského roku. „Felix asi nemá odvahu to rázně rozčísnout. Možná čeká, až si Lucie někoho najde...“ naznačil Aha! dobře obeznámený zdroj. „Jisté ale je, že žije a užívá si veškerého komfortu stále ve vile, kterou si pořídili s Dádou, a do bytečku, který má s Gelemovou, se chodí jenom vyspat,“ upřesnil rodinný známý.

Pořád stejná písnička

K rozchodu se podle všeho zřejmě schyluje. S PatrasovouSlováček dvě dnes již dospělé děti – dceru Aničku (25) a syna Felixe (37) – a ani jeho sedmiletý milostný románek manželstvím neotřásl. K rozvodu stále nedošlo. A když jsme se Felixe tázali na Dádu, mnohoznačně odvětil: „No, to je ta samá písnička...“

Letí do Jerevanu

Když jsme s Felixem mluvili, měl dobrou náladu. Zrovna si vyřizoval pas, protože v pondělí letí na týden do Jerevanu. Jen on a saxofon. Pozvala ho jedna velká a velmi movitá strojírenská firma. „Byl bych vůl, kdybych tam nejel. A navíc jsem tam byl třikrát a moc se mi tam líbí. Prostě se tam těším,“ řekl Aha! Slováček, viditelně připravený na to, že si ten týden o samotě jaksepatří vychutná.

VIDEO: Slováček o zesnulém Štaidlovi (†75): Svědčil mi na svatbě, smrt bratra ho pak srazila na dno

Video
Video se připravuje ...

Slováček o zesnulém Štaidlovi (†75): Svědčil mi na svatbě, smrt bratra ho pak srazila na dno Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií