Černobílým snímkem v roušce informovala Geislerová veřejnost o svém rozhodnutí podstoupit vakcinaci proti covidu-19. „Děkuji očkovacímu centru Dobřichovice… s hrdostí a pokorou. Naočkovaná. Pojďme,“ vyzvala veřejnost.

A zatímco hojný počet komentujících zrzku z ikonického thrilleru Reqiuem pro panenku velebil, našlo se pár konspirátorů, jimž očkovací strategie nedá v noci spát. A nepochopení pod příspěvkem projevily i osoby, které herečku nejspíš znají osobně.

Co Tě vedlo k tomu, že ses nechala očkovat?“ zeptala se jí v komentářích fashion stylistka Klára, načež zmatená Geislerová známou/kamarádku pobídla, ať jí radši napíše do zpráv, kde své pohnutky ráda vysvětlí. „Aňo, nepotřebuji, děkuji, jen jsem překvapená. Znám Tě jako osobitou odvážnou ženu, a tak se divím, že hraješ tuhle hru,“ opáčila v herečku zklamaná Klára.

Podobných požadavků na objasnění, proč si prominentní hvězda českého šoubyznysu nechala do těla vpravit dle slov známých konspirátorů nedostatečně otestovanou a potenciálně nebezpečnou látku, se pod příspěvkem objevila celá řada. Zhruba stejný počet reakcí se ale vyslovil na obranu seriálové Boženy Němcové.

„Očkování je dobrovolné, nikdo nikoho do ničeho nenutí. Tak nechápu, proč vás nutí měnit názor, nebo snad se ještě omlouvat? Váš život, vaše zdraví, váš přístup. Dobře jste udělala,“ postavil se za Aňu uživatel jménem Jan. „Souhlasím s vámi. Vakcinace je skvělý medicínský vynález, který za těch 200 let zachránil miliony životů,“ vyložila fakta na stůl paní Martina.

VIDEO: Geislerová v Máme rádi Česko. Konkurenci nedala šanci!

Video
Video se připravuje ...

Geislerová v Máme rádi Česko. Konkurenci nedala šanci! FTV Prima

Fotogalerie
65 fotografií