Cibulková není typ, který by bavilo sedět s rukama v klíně, proto zvažovala, že by si na přechodnou dobu našla práci mimo hereckou branži. „Jenže nechci někam nastoupit a za pár týdnů zase končit, když se situace změní. Kdybychom alespoň jasně věděli, že do září divadla prostě neotevřou, mohl by si člověk udělat nějaký plán. Ale žádné konkrétní termíny neexistují,“ posteskla si herečka, která se nakonec rozhodla svůj volný čas využít pro dobrou věc. 

„Ta potřeba dělat aspoň něco, mít nějaký smysl, byla velmi silná. Proto jsem už loni na podzim absolvovala ošetřovatelský kurz Červeného kříže a před nějakou dobou jsem byla deset dní v centru antigenních testů v LetňanechUž jsem prostě potřebovala být nějak užitečná,“ vysvětlila v rozhovoru pro Blesk tv MAGAZÍN.

Herečka ale současně dodala, že svou roli v jejím rozhodnutí sehrály i sobecké důvody. „Šla jsem do toho taky proto, abych si vyčistila hlavu od deprese. Ta na mě padla po Vánocích.“

VIDEO: Cibulková o seriálu Sestřičky: Pikantní scénář? Žádný problém! 

Video
Video se připravuje ...

Cibulková o seriálu Sestřičky: Pikantní scénář? Žádný problém! FTV Prima

„Byla jsem ze současné situace, z toho, že stále není vidět světlo na konci tunelu, už tak vyčerpaná, že jsem dva dny jen ležela s příšernou úzkostí na hrudi a přemýšlela, co dál. Naštěstí mě právě v tu dobu nasadili do Letňan, což mě z toho vytáhlo. Konečně jsem byla zase šťastná,“ přiznala otevřeně Cibulková, která v Ordinaci v růžové zahradě 2 hrála záchranářku Andreu Hanákovou. Zkušenosti, které načerpala v seriálu, teď využívá v reálu.

Rozhovor s Klárou Cibulkovou už ve ČTVRTEK v Blesk tv MAGAZÍNU!

A dále čtěte:

  • Kteří slavní vlastní nejdražší domy v Česku?
  • V jakém luxusu bydlí tenista Berdych nebo Dáda Patrasová?
  • Fero Fenič vybral nejzásadnější chvíle svého života: S legendární Annie Girardotovou si zatančil čardáš!

VIDEO: Klára Cibulková z Ordinace. Jaký byl osud smrtelně nemocné Andrey?

Video
Video se připravuje ...

Klára Cibulková z Ordinace. Jaký bude osud smrtelně nemocné Andrey? Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
52 fotografií