Koronovirová pandemie jim dlouho stála v cestě, s uvolněním restrikcí v důsledku zlepšující se epidemiologické situace se ale holky mohly konečně sejít tváří v tvář, mimo obrazovky telefonů, probrat život, byznys a také dvě nadcházející radostné události – Pártlové a Štíbrové se brzy narodí děti. A co je ještě zajímavější, osud tomu dal, že obě dámy vychytaly i stejný termín porodu.

„Stejnej tejden těhotenství, teď už chodíme i stejně oblečený, taky aniž bysme se předem domluvily. Jména dětí snad trefíme každá jiný. Každopádně v porodnici ležím u okna a plíny nepučuju. Měla sis to líp spočítat,“ zavtipkovala před časem Nikol nad řetězcem náhod.

Výjimečné shledání se trio rozhodlo zvěčnit na společné fotografii. Po boku holek stojí jejich milí – snoubenec Štíbrové Petr Leitgeb a syn Mathias v popředí, nechybí ale ani o 14 let mladší partner Pártlové Josef a pak také Biser Arichtev, manžel Veroniky, která v náručí drží syna Luku. „Klapzubova skoro jedenáctka! Máma Klapzubka a její team,“ okomentovala brzy desetičlennou skupinku Pártlová.

VIDEO: Bučková a nový chlap s prstýnkem, je to ženáč? A Ornellin zjev budí obavy

Video
Video se připravuje ...

Bučková a nový chlap s prstýnkem, je to ženáč? A Ornelly zjev budí obavy Bára Horáková

Fotogalerie
74 fotografií