Nádherná brunetka, která se věnuje modelingu i herectví, má nyní novou životní roli - je z ní maminka. Oznámila to svým fanouškům na sociální síti, když sdílela fotku z porodnice v Rakovníku.

„Lotta Plojhar, 26. 4. 2021,“ pochlubila se Olga na instagramu i se jménem pro svou novorozenou holčičku. „Přišla na svět jako plaváček rovnou do vody a do náručí dvou lidí, co ji budou milovat navždy,“ napsala procítěně Plojhar Bursíková, kterou si diváci mohou pamatovat z rolí ve filmech Skleněný pokoj či Gangster Ka. Malinkou Lottu teď bude vychovávat se svým manželem, mladým podnikatelem Jakubem Plojharem, jehož si vzala za muže v roce 2018. 

Dcera expředsedy Strany zelených a někdejšího ministra životního prostředí Martina Bursíka rodila podle všeho do vody a navíc s pomocí porodní asistentky. Té také v příspěvku vyjádřila svůj vděk. „Za doprovodu té nejpodpůrnější a nejvlídnější Martiny. Děkujeme, děkujeme, děkujeme! Nemohli jsme si to přát líp.“

Olgu pojí přátelské vztahy s modelkou Jitkou Nováčkovou (29) a moderátorkou Zorkou Hejdovou (30), o to bylo vtipnější, když všechny tři otěhotněly ve stejnou dobu. Obě blondýnky již chovají svá miminka v náručí a nyní se k nim připojí i poslední z trojice.

VIDEO: Sestry ze Slovenska porodily ve stejný den!

Video
Video se připravuje ...

Sestry ze Slovenska porodily ve stejný den. TV - JOJ

Fotogalerie
30 fotografií