Ewa Farna zatoužila po mořském vánku a teplém písku. „Chtěla bych fakt už někam k moři, víš, že by si Arťa hrál na písku, my s drinkem, pohoda, jakoby nějak na samotce, ale v exotice, déčko ze slunce - lepší nálada, rozumíš,“ navrhla svému muži zpěvačka, která výsledek zveřejnila na sociálních sítích.

To se ale nesetkalo s moc velkým pochopením, protože Martin Chobot je velmi zodpovědný a zásadový muž. „Vždyť nemůžeme cestovat ani mezi okresy, ani na svátky nevidíme rodinu, tak to fakt nemůžeme nikam jet přece, to je úplně proti smyslu těch opatření,“ zavrhl výlet do zahraničí kytarista.

Ewa ještě chvíli brblala, že by to třeba šlo do Dubaje nebo na Kanárské ostrovy, ale nic neprošlo. O to víc byla překvapená, když se vrátila ze záchodu do obýváku.

VIDEO: Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč! David Turek

Čekalo tam na ni plážové lehátko, osuška, dále věci na šnorchlování, drink, palma v květináči a na obrazovce fotka od moře. „No, Dubaj to není, ale snaha se cení. Udělejme si pěkné Velikonoce i doma.“

Romantické gesto dojalo spousty fanoušků, ale i kolegyň z branže. „Jste lásky a ty mořní víla,“ okomentovala fotku Ewy na lehátku herečka Tereza Ramba (Voříšková).

Fotogalerie
53 fotografií