Děkuji ti, lásko! Tak se jmenuje klip skupiny Duo Jamaha, v němž vystupuje i Krampol coby vdovec vzpomínající na svou předčasně zesnulou lásku. Kvůli covidu a momentálním opatřením se netočilo ve studiu, ale u herce doma. Tam Jirka sledoval záznam klipu ve svém pokoji na obrazovce a přesně na dané sekvence natáčel prostřihy. A když jde na konci obraz do takzvané mrtvolky, posílá dojemný vzkaz Haničce, kterou má zarámovanou na velké fotografii.

VIDEO: Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby

Video
Video se připravuje ...

Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby Youtube.cz

Stále tě miluji

„Po představení jsem byl v šatně divadla Atelier a přišla za mnou mladá krásná holčička, bylo jí asi tak patnáct let,“ vzpomíná Krampol v klipu. „Chtěla, abych jí podepsal fotografii s osobním věnováním. Podepsal jsem se: Holčičce pusince JK. A řekl jsem jí – holčičko, až vyrosteš, tak se zastav... A ona přišla a byli jsme spolu dvaatřicet let,“ říká pohnutým hlasem. „Bylo to krásné. Škoda, že to tak rychle uteklo... Stále tě miluji,“ dodává vdovec.

Víno pro Haničku

Když dotočil, napil se vína a podíval se na zavřenou láhev bílého pod Hančinou fotkou a pronesl: „No a mám tady vynikající víno, ročník 2017 od kamaráda Zdeňka Stočese Pálava bílé, a to si budu šetřit. Až nastane můj čas, tak ho vezmu s sebou a dáme si spolu!“ Celé to vymyslel hercův kamarád a manažer, fotograf Miloš Schmiedberger (67). „Byla to bezva spolupráce a já doufám, že ne poslední,“ řekl Blesku Krampol.

VIDEO: Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem!

Video
Video se připravuje ...

Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem! FTV Prima

Fotogalerie
40 fotografií