Když se Ondřej Ládek alias Xindl X účastnil v roce 2019 populární taneční soutěže StarDance …když hvězdy tančí, kde skončil na osmém místě, působil vedle své štíhlounké partnerky Markéty Dostálové na parketě trochu jako medvídek. A i když působil jako někdo, kdo nemá se svou váhou žádné problémy a netrpí žádnými mindráky, přece jenom na sobě neskutečně zapracoval.

Před několika málo dny si nemohli jeho fanoušci na sociální síti nepovšimnout, že působí na fotkách daleko drobnějším dojmem, vypouklé bříško a blahobytné tvářičky, které měl ještě na momentkách z Vánoc, byly ty tam, a tak se to u jeho snímků jenom hemžilo gratulacemi. Ládek se proto rozhodl na ně reagovat.

„Děkuju moc za všechny milé reakce na můj minulý post, kde mi gratulujete, jak jsem zázračně zhubnul. Ale abyste v pátek při online koncertě nebyli zklamaní, musím vás předem varovat, že ten hubený dojem je dán z poloviny tím, že moje žena ví, jak mě vyfotit, abych vypadal hubenější, a z druhé poloviny tím, že moje žena ví, co mi obléct, abych vypadal hubenější… a až z té třetí poloviny to je tím, že jsem v rámci novoročních předsevzetí od ledna zhubnul 11 kilo,“ napsal na instagram se svým typickým smyslem pro humor.

VIDEO: Xindlův „Talent v housce“

Video
Video se připravuje ...

Xindlův „Talent v housce“ Zdroj: Tv Prima

„V následujících měsících hodlám makat na tom, abych si váš potlesk zasloužil a vypadal takhle hubeně i v reálu. Po suchém lednu a suchém únoru pokračuju suchým březnem, dál počítám kalorie a nachozené kilometry, ať se na mě v létě na festivalech dá koukat,“ dodal interpret hitů, jako je Anděl, V blbým věku nebo Láska v housce, kterou nazpíval se svou tehdejší partnerkou Olgou Lounovou (39).

Všem tak jasně zároveň zodpověděl na všetečné dotazy, jak se mu za pouhé dva měsíce podařilo shodit takové množství tuku: Stačilo si jenom trochu hlídat jídelníček, pravidelně se hýbat… a odepřít si alkohol nejenom pouze v rámci jednoho „suchého“ měsíce, jak je tomu zvykem v únoru.

Jeho píli a novou postavu mimochodem ocenili svými lajky a pochvalnými slovy nejenom Ládkovi fanoušci, ale i například kolegové z hudební branže, například zpěvák Marcus Tran (35), životní partner moderátorky a bývalé playmate Martiny Gavriely (42), či tanečník a choreograf Jan Onder (35), jenž léta patřil v podstatě ke tvářím StarDance. V dalším ročníku show plné krásy a noblesy ho však nahradí Marek Zelinka (34).

VIDEO: Zpěvačka Sabina Křováková o novém CD a o Xindlovi X

Fotogalerie
55 fotografií