Právě na pohřbu dědečka, hudebního skladatele Vadima Petrova (†88), se ukázalo, že je Linda těhotná. Právě kvůli jinému stavu totiž nemohla dorazit a poslala alespoň věnec se stužkou s nápisem, v němž se loučila i za nenarozené miminko. Nedávno pak krásná blondýnka poprvé odhalila i bříško.

Modelka, která si před šesti lety zahrála i v reklamě na minerální vody, teď navíc propálila další „drobnost" ze soukromého života - stala se z ní vdaná paní. Vše naznačila již fotka na sociální síti, na níž je Linda zachycena na pláži se svým milovaným partnerem, výkonným filmovým producentem Joshem Sasonem.

Na tom by nebylo nic divného, kdyby jako popisek nepřidala: „Mr. & Mrs. Sason“, tedy pan a paní Sasonovi. Vzápětí se pak informace o tajné svatbě provalily úplně. Obřad podle všeho proběhl již 29. ledna a navíc byl online! „Obřad trval asi čtvrt hodiny, stejně jako obvyklá svatba na radnici,“ prozradila pro Super.cz maminka nevěsty Taťána Vojtová.

Přítomný byl coby svědek ještě bratr ženicha Asi Sason spolu se svou snoubenkou, další příbuzní měli bohužel kvůli současné pandemické situaci smůlu. 

VIDEO: Topmodelka Linda Vojtová: Podlomené zdraví v rodině ji vrátilo do Česka!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Linda Vojtová: Podlomené zdraví v rodině jí vrátilo do Česka! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Bohužel za Lindou nemohu přiletět. Nepustí mě do Ameriky, ani když mám pracovní víza. Byla jsem za ní naposledy v březnu,“ posteskla si Vojtová, ovšem snaží se zůstat optimistická. „Ale je zbytečné se trápit něčím, co člověk stejně nemůže změnit. Pro mě je podstatné, že je Linda šťastná, a na prvním místě je jejich láska. Josh je báječný chlap, který má pět P,“ dodala pro Super.cz o své dceři a jejím vyvoleném. Ti se brzy dočkají prvního potomka, a tak je jasné, že chtěli děťátko přivést do úplné rodiny. Teď navíc zmizeli na Kostariku, aby si užili poslední dovolenou ještě „sami dva". „Za tři měsíce...“ napsala na instagramu budoucí maminka.

Ostatně jednou už vdavky Linda odsunula, původně měla Joshovi říct „ano"  již 26. srpna 2020 v Izraeli, přičemž Vojtová kvůli tomu dokonce konvertovala k judaismu. Ovšem covid svatbu odsunul a ani letos se zatím situace nezlepšila. Dvojici ale nic nebrání v tom, aby si sliby znovu řekli někdy v budoucnu, již za přítomnosti všech milovaných.

VIDEO: Krásná topmodelka Linda Vojtová: Neuvěříte, co udělala s vydělanými miliony! 

Video
Video se připravuje ...

Krásná topmodelka Linda Vojtová: Neuvěříte, co udělala s vydělanými miliony! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
48 fotografií