Nádherná blondýnka byla ve vztahu dlouhých čtrnáct let. Jenže zamilovanosti již odzvonilo.  „Jsem teď, sice ne čerstvě, ale rozejitá. Byli jsme spolu dlouho, čtrnáct let. Ale jsme oba šťastní, bavíme se, jsme kamarádi, takže jsem ráda,“ přiznala v primáckém TopStaru Linda.

„A mám novou lásku,“ přiznala navíc jedním dechem modelka a vnučka hudebního skladatele Vadima Petrova (87). Jelikož se jedná o čerstvou zamilovanost, o svatbě zatím neuvažuje, ale časem by se tomu jistě nebránila. 

„Já jsem plánovala být déle sama, protože jsem byla od 19 let ve vztahu, ale osud to tak nechtěl, tak jsem si řekla, že to tak má být, a šla jsem do toho,“ přiznala o novém vztahu Vojtová, který svůj nový objev poznala na společných hodinách spiningu. Jezdili vedle sebe na rotopedu a pak přeskočila jiskra. „Šli jsme na večeři, rozuměli jsme si a bylo to,“ smála se kráska a prozradila, že randí s finančníkem.

Ten žije v cizině, podobně jako sama modelka. Do Česka už ale před nedávnem zavítal. „Byl tu na rozlučce se svobodou svého kamaráda, já jsem tu s ním nebyla,“ dodala pro TopStar s tím, že partnera zatím nepoznala celá rodina.

VIDEO: Topmodelka Linda Vojtová: Podlomené zdraví v rodině ji vrátilo do Česka

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Linda Vojtová: Podlomené zdraví v rodině jí vrátilo do Česka! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
32 fotografií