„To byl pro mě nejhorší rok. Nechci být smutnej, ale opravdu...“ přiznal v rozhovoru pro Showtime slovenský herec a moderátor. Důvodů je hned několik. „Přišel jsem o peníze, nejen kvůli covidu, ale investoval jsem do špatné finanční společnosti,“ netají se Maroš. Ostatně v předchozím roce prodal i jedno ze svých aut, a tak je otázkou, zda to spolu nějak souvisí. 

„Pak jsem přišel o rodiče, to je hodně smutný,“ vypočítával dál Kramár a ani se u této smutné události nechtěl dál zastavovat. Stěžoval si také, že přišel o hodně práce, navíc se mu nevyhnul i sexuální skandál, kdy byl kvůli pošimrání kamarádky maskérky na pozadí obviňován ze sexuálního obtěžování. „Tak teď už se bojím někoho dotknout,“ vtipkoval napůl představitel Johna Linharta z populární primácké Slunečné.

VIDEO: Branky, body, kokoti: Slovenský šovinista škrabká, na českého mudrlanta je toho moc

Video
Video se připravuje ...

Branky, body, kokoti: Slovenský šovinista škrabká, na českého mudrlanta je toho moc 

Kromě toho před pár měsíci prodělal také covid-19, ačkoliv nejprve to považoval za nastydnutí při jízdě na katamaránu. Pro jistotu ale vyrazil na test, který dopadl pozitivně. Při té příležitosti se Maroš také prořekl, že už po rozvodu není single. „Mám takovou přítelkyni, kterou jsem jim nabonzoval, že jsem s ní, takže musela jít taky na kontrolu. Ale ona byla negativní,“ podivoval se charismatický herec s tím, že právě to je na koronaviru to nejzáludnější - nedá se předvídat. 

Na věci se ale snaží dívat i optimisticky. „Zase jsem si zkusil, jaké to je žít normální večerní život doma,“ prozradil herec, který měl jinak vždy spoustu divadelních představení. Přestěhoval se k vodě a užívá si klid. „Bydlím u takového jezera, koupil jsem si velikýho psa, takže chodím na procházky ráno i večer a koukám na tu vodu, čtu si,..." líčil pro Showtime pohodu moderátor Zázraků přírody.

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Fotogalerie
46 fotografií