V září tohoto roku oslavoval herec Maroš Kramár, jenž aktuálně září v úspěšném seriálu Slunečná, se svým otcem Jánem narozeniny. Malá rodinná oslava se konala v Marošově domě na břehu jezera a účastnili se jí i jeho synové Timur (18) a Marko (12). Kramárův otec a dědeček těchto dvou kluků tehdy slavil neskutečných 92 let. Kromě toho, že mají v rodině skutečně tuhý kořínek, je spojuje i stejné povolání. Kramár senior je totiž, stejně jako jeho syn, známým slovenským hercem. Před lety se objevil například v pohádce Sůl nad zlato či ve válečném dramatu Štyridsaťštyri.

Někdejší televizní hvězda se ovšem s postupem času stáhla z veřejného života, a to nejenom pro svůj úctyhodný věk, jehož je skutečně velice krásné se dožít, ale i pro četné zdravotní problémy. Ty se podle všeho neustále hromadily, a tak musel být převezen do nemocnice. Obětavě se o něj stará i Marošova nevlastní sestra Jana, která ze špitálu dokonce poslala na facebook neveselý fotopozdrav. „Teď potřebuji i já veškerou energii, co máme…“ napsala Jana utrápeně ke společnému snímku s otcem.

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Netrvalo dlouho a do nemocnice jej pospíchal navštívit i Kramár, jenž na televizní stanici Prima každé úterý a čtvrtek ztvárňuje postavu movitého podnikatele Johna Linharta. „Už jsem za ním byl,“ potvrdil slovenskému deníku Nový Čas. „Je mu 92 let, takže v tomto věku je normální, že přicházejí i nějaké problémy, že se přidruží různé nemoci a komplikace. Doufám, že všechno dobře dopadne…“ nechal se slyšet herec, jenž má k tatínkovi skutečně velmi vřelý vztah a snesl by mu modré z nebe. V létě mu například, vzdor jeho pokročilému věku, nechal laserem operovat oči, aby lépe viděl. Držíme palce!

VIDEO: Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou, v posteli Maroše Kramára ji nahradí Eva Josefíková

Video
Video se připravuje ...

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou FTV Prima

Fotogalerie
84 fotografií