S Romanem absolvovali předporodní kurz, aby předešli případným problémům a vzájemně se na sebe napojili.

Musím říct, že si to opravdu skoro nepamatuju. Zůstalo mi z toho jen to krásné a to hlavně díky manželovi a skvělému týmu v podolské porodnici,“ rozepsala se na sociální síti Petra Vojtková. Ta sice měla termín porodu daný, ale chlapeček si dal na čas. 

A z toho co si pamatuju, když šlo opravdu do tuhého, je to, že si tělo nepamatuje tu bolest. Takže, kdo se holky bojíte, nebojte se. Vítala jsem každou vlnu a v mysli si povídala s Natíkem. Hlídala jsem každej cenťák a moc se těšila, až budu rodit. Byla jsem celou dobu pozitivní, bez epiduralu a neřekla jediný sprostý slovo - to se fakt divím,“ svěřila se muzikálová zpěvačka. 

VIDEO: Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou!

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Mezitím jsem tedy tak trochu rozmačkávala manžela, ale ten držel jak bejk. Když začala kontrakce, byl u mě a pomáhal mi ulevit od bolesti tak, jak jsme měli nacvičeno z kurzu. Byl tam pro mě každou vteřinu. Porod je neskutečná životní zkouška. Přerod. Nadpřirozeno. Síla ženy se rovná síle Bohyně! A když si uvědomím, co všechno ještě muselo zvládnout samo miminko, smekám před přírodou. Ten pocit, mít Nathaniela v náručí, mi už nikdo nevezme,“ dojímá se čerstvá maminka syna.

 VIDEO: Vojtkova partnerka Petra: S Romanem se milujeme velmi často!

Video
Video se připravuje ...

Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
36 fotografií