Byť je video vcelku tmavé, skalní fanynky Václava Noida Bárty (40) jistě potěší pohled na potetovaného hudebníka do půl těla nahého. Na krátkém videozáznamu je Noid k vidění, jak kráčí nocí s čelovým světlem připevněným na tmavé pletené čepici a u toho se vyznává ze svých aktuálních pocitů.

„Tery, ty jeden čumprlíku, to není možný, jak ty lezeš do tý sprchy. Ty jsi bourák,“ vysekl Noid poklonu své dceři Terezce, která se stala impulsem Noidova nočního otužování. „Já si připadám úplně zahanbený. A to ne teda! Řeknu ti, že já se zahanbit nenechám,“ sděluje odhodlaně muzikant ve videu.

VIDEO: Vašek Noid nemá ještě dost: Další dítě? Dvě dcery mu nestačí

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid nemá ještě dost: Další dítě? Dvě dcery mu nestačí 

Záznam pak končí muzikantovým ponořením se do ledového domácího bazénku. Noidova teprve šestiletá dcera Terezka, kterou má s bývalou manželkou Gábinou (32), je zjevně odvážná holčička, která svého slavného tátu inspiruje k nejedné věci.

VIDEO: Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

„Terezka se mi vysmívala, že se nesprchuju ledovou vodou jako ona. Tak jsem se nemohl nechat zahanbit,“ opatřil video popiskem Noid pro ty, kteří by si ho případně pustili bez zvuku a netušili tak, proč se hudebník v průběhu prosince koupe venku.   

Fotogalerie
31 fotografií