A důvod Noidova momentálního nezájmu s kýmkoli komunikovat? Svalnatý muzikant se totiž pustil do rekonstrukce domu, která mu zabírá tolik času, že už na nic jiného nemá kapacitu ani náladu. „Omlouvám se spoustě kamarádů, že jim nereaguju, ale teď prostě nemám čas. Dělám velkou rekonstrukci! Takže, kamarádi, omlouvám se vám, neotravujte mě,“ vzkázal drsně Václav Noid Bárta skrze svůj instagram všem, kteří v nedávné době vytočili jeho telefonní číslo na svých aparátech.

VIDEO: Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Hudebník tak zároveň ozřejmil těm, kteří se eventuálně strachovali, jestli je v pořádku, co se s ním vlastně děje. A zdá se, že jedna osoba se Noida dožaduje mimořádně neodbytně. A to dokonce natolik, že ji Noid za její uhánění „vyhlásil“ veřejně a přímo na svém instagramovém profilu, kde se to může dozvědět úplně každý. Noidova partnerka Eliška Grabcová (29) ale může být v klidu. Nejedná se tady o žádnou urputnou fanynku. Ve svém telefonním seznamu totiž Noida až nezdravě často hledá zpěvák Marian Vojtko (47). A tak Noid upřesnil, že vzkaz s prosbou o nevolání platí pro kamarády a pro Mariana obzvlášť.

Hlavně pro Mariana Vojtka, který mi volá tvl osmadvacetkrát denně,“ prozradil na svého kolegu z hudební branže Noid. Tohle rýpnutí hudebníka se zálibou v kulturistice ovšem nezůstalo bez odpovědi. „Jen sedmadvacetkrát,“ ohradil se vtipem Marian Vojtko. Že se tady ale nejedná o žádný velký spor a fanoušci téhle dvojice muzikantů můžou být v klidu, dali pánové najevo veselými emotikony.   

VIDEO: KARLOS SHOW: Marpo s Noidem promluvili o zápasení, šikaně, došlo i na stare down

Video
Video se připravuje ...

KARLOS SHOW: Marpo s Noidem promluvili o zápasení, šikaně, došlo i na stare down iSport.tv

Fotogalerie
52 fotografií