Byl to den jako každý jiný, Nevio i Salma (10) ráno odešli do školy a Zuzana se věnovala svým povinnostem. Její klid narušil telefonát ze školy, kdy jí oznámili, že syn je zraněný. 

„Dnes měl Nevinko v školičce nehodu, kdy při přestávce a volné zábavě do něj nevědomky v běhu narazil jiný chlapeček a najednou ho katapultoval na hranu dřevěné lavičky, což odnesla Nevkova tvář. Řeknu vám, byl to strašný pocit. Telefon ze školy, záchranka, následně před školou a pak vidět své dítko sedět s bandáží na tváři,“ svěřila se na sociální síti Belohorcová.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Naštěstí nešlo o nic vážného, ale Zuzu to velmi vylekalo. „Jediné, co si přeji, aby se tyto situace už nikdy neopakovaly. Ale musím se vám přiznat, že s tak úžasnou péčí,  racionálním a rychlém jednáním od vedení školy jsem se už dlouho nepotkala. Od telefonátu, prvním ošetřením na půdě školy, záchranka a přesunem do nemocnice na pohotovost až po samotný zákrok od odborníků z nemocnice. Suma sumárum za necelou hodinu a půl jsme byli odbaveni s tím, že ještě k tomu i celý zákrok v nemocnici uhradila škola,“ dodala blondýnka, která se s celou rodinou z Miami přestěhovala do španělské Marbelly. 

Tady obě děti chodí do mezinárodní školy. K jejich dokonalé angličtině se tak přidá další jazyk, a to španělština.

 

VIDEO: Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu!

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií