Nechtěla do studené země. Kladla dcerám na srdce, aby ji rozptýlily na jednom malém řeckém ostrůvku. „Říkala nám, holky, aspoň si uděláte výlet,“ řekla Aha! starší dcera Kateřina (72).

Video
Video se připravuje ...

Kamila Moučková Hana Höschlová, Aleš Brunclík

Jako s Pilarovou

Vše kolem smrti milované mámy zůstalo na ní. Její sestra Bára (69) se totiž potýká s covidem. Kateřina tak musela rozhodnout za ni i za bratra Ondřeje (64). Bylo to těžké a náročné. „Nebudeme pořádat žádné rozloučení. Uděláme to stejně jako Honza Kolomazník se svou ženou Evou Pilarovou,“ prozradila.

Počkají do jara

Kamila bude co nejdříve zpopelněna v jednom jihočeském krematoriu, protože měla jižní Čechy ráda. „Potom počkáme do jara, až bude normální situace, aby mohli přijít všichni, kdo měli Kamču rádi. Rozloučíme se s ní formou zádušní mše,“ upřesnila dcera Moučkové.

Úžasné sestry

V létě se pak vypraví s Barborou do Řecka, aby naplnily matčino poslední přání. „Byla romantička, na tom ostrůvku prý spáchala sebevraždu jedna dívka, dcera řeckého spisovatele. Tak když si tohle místo vybrala, musíme její přání splnit,“ konstatovala Kateřina. Je moc smutná, že kvůli koronaviru nemohla být v posledních chvílích u mámy a držet ji za ruku. Na druhou stranu ji velice dojalo, jak se zachovaly řádové sestry boromejky. „Byly úžasné, vlastně to nemohlo být vzhledem k situaci lepší,“ uzavřela dcera Moučkové.

VIDEO: Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony
Video
Video se připravuje ...

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií