Na pražské Ořechovce se asi museli divit, co se to tam za tmy děje. Milenci z Pelíšků Holubová s Duškem nasadili černé brýle prapodivných tvarů, v nichž připomínali masařky, a vrhli se do akce. Na sex provozovaný »potichu a rychle« ale tentokrát nedojde. I když – kdo ví...

VIDEO: Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení!

Video
Video se připravuje ...

Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení! Petr Macek, Jan Jedlička

V právě natáčené vánoční komedii Přání Ježíškovi, což má být jakási česká obdoba Lásky nebeské, představují klasický manželský pár, který řeší všední problémy života. A do cesty jim vstoupí i podstatně mladší těhotná žena v podání Veroniky Kubařové (33).

Rychlá náhrada

Původně měl být partnerem Holubové Jiří Bartoška (74), ale hned první natáčecí den ho museli odvézt do nemocnice na operaci slepého střeva. „Postava Kristiana, kterou měl Bartoška ve filmu ztvárnit, hraje s Evou Holubovou. Probírali jsme obsazení tedy i s ní. Tu hned napadl Jaroslav Dušek,“ prozradil Blesku producent filmu Adam Dvořák.

Byla to sázka na jistotu, protože už před 21 lety předvedli oba ve filmových Pelíšcích, že se skvěle doplňují. Hráli také třeba ve filmech Pupendo, Odcházení či v televizních Kukačkách, jako partneři se ale opět setkávají až nyní.

VIDEO: Jiří Bartoška: Poledňákové jsem předělal scénář Líbáš jako Bůh!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška: Poledňákové jsem předělal scénář Líbáš jako Bůh! Kateřina Štíchová

Fotogalerie
24 fotografií