Jen úzká hrstka nejbližších se mohla v pondělí rozloučit s herečkou Danielou Krhutovou, jejíž pohřeb samozřejmě ovlivnila opatření kvůli pandemii covidu-19. Známé osobnosti tak často zůstávaly alespoň před krematoriem, aby tak kolegyni vzdaly hold.

Kdo se ale dostal i dovnitř, jistě ho upoutala vystavená rakev a pod ní fotka zesnulé herečky. Snímek se přitom nepodobal takovým fotografiím, které na pohřbech vídáváme nejčastěji. Naopak zachycoval Danielu, která zesnula po dlouhé nemoci minulý týden, coby mladou a nádhernou ženu s výrazným sex-appealem. Dokonce pak kromě jejího jména obsahovala fotka s hlubokým pohledem i výstřihem také nápis »Chemie vášní«. Jistě se to může zdát poněkud nezvyklé, ovšem ve skutečnosti se nejedná o žádný záhadný vzkaz, ale pravda je velmi prostá - jmenovala se tak totiž deska, kterou Krhutová v roce 2014 vydala. Právě zvolená fotografie zdobila i obal CD, na němž je možné najít kromě titulní písně také songy Černobílý svět, Zpověď či Vampýr.

VIDEO: Pohřeb herečky Daniely Krhutové (†47): Příliš mnoho hostů! Museli smutnit venku!

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb herečky Daniely Krhutové (†47): Příliš mnoho hostů! Museli smutnit venku! Aleš Brunclík

Rovněž v klipech k písním z alba Chemie vášní se logicky Daniela objevovala a snažila se upoutat nejen zpěvem, ale i svým půvabem. Ostatně krátkou smyčku z jejích záběrů mohli zhlédnout také smuteční hosté na obřadu, jelikož se tam na obrazovce vlevo od katafalku stále opakovaly, aby všem připomněly, že byla Krhutová velmi svůdná a sexy. 

Během posledního rozloučení, kterého se mohla účastnit jen rodina, ale promluvil i kněz. Rakev pak za oponu zajela za melodie zcela jiné, než jaké nazpívala právě Daniela. Konkrétně se mohli všichni dojímat u písně Krev toulavá v podání Karla Gotta (†80). 

Kromě Evy Decastelo (42), která ostatně o skonu Daniely informovala, přišli také další kolegové z umělecké branže - moderátor Vlasta Korec (48), herci a dabéři Otmar Brancuzský (64) a Ernesto Čekan (48), muzikálový herec Ivo Hrbáč (47) a šéf souboru muzikálu v Plzni Lumír Olšovský (47).

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Andresíkové (†79): Stížnosti a výčitky nad rakví! Do koho se opřel její přítel?

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Andresíkové (†79): Stížnosti a výčitky nad rakví! Do koho se opřel její přítel? Blesk

Fotogalerie
180 fotografií