Na svých oficiálních webových stránkách se hvězda filmu Marie Růžička v roce 2004 rozpovídala o svém dospívání, kariéře i zálibách. Už jako malá holka zbožňovala koně a chtěla na nich jezdit. Sen se jí splnil na Císařském ostrově v Troji, kde podle svých slov osedlala zlobivého koně, který ji pořádně potrápil. Nakonec se jí ho podařilo zkrotit.

Časem se zdálo, že mě začal respektovat. A tak jsem udělala tu chybu, kterou by jezdec udělat neměl. Po tréninku jsem si vyndala nohy ze třmenů, koukla na hodinky a začala přemýšlet, co všechno ještě ten den stihnu. Bum, bác - a celý rok byl jinak,“ popsala okamžik, na který do konce života nezapomněla.

Video: Andresíková měla covid a jak to bude s pohřbem? A Nový šokoval. Co dělá v MHD?

Video
Video se připravuje ...

Andresíková měla covid a jak to bude s pohřbem? A Nový šokoval. Co dělá v MHD? Blesk

Po pádu byla dvacet minut v bezvědomí, měla vyražený dech a podle lékařů nebezpečné krvácení do mozku. Danielu probrali až v houkající sanitce. V prvních vteřinách netušila, kde je a kdo se nad ní sklání. „Měla jsem pocit, že shůry sestoupil muž v bílém a udělal na mě ‚Ty,ty, ty! Nejsi jen sama pro sebe, ale i pro ostatní lidi‘. Ale také to mohl být jen záchranář s injekcí,“ pokračovala.

Trvalo rok, než se z následků vlastní neopatrnosti dostala. Prášky utlumily její každodenní život, takže se věnovala klidnějším aktivitám, například malování. Obavy z jízdy se po čase přeci jenom rozplynuly, ale když se Daniela chystala zpátky do sedla, bylo jí připomenuto, proč by kolem koní měla být neustále ve střehu.

Ještě před nasednutím mě Tristan v boxu chňapl za opasek a třískl se mnou o stěnu. Sesunula jsem se do slámy - a pak teprve přišel strach. Nasedala jsem pěkně vystrašená. Celou hodinu jsem odjezdila s vytřeštěnýma očima. Ale bylo dobře, že jsem to zvládla!“ radovala se.

VIDEO: Tajemství Gotta! Naplánoval posmrtné překvapení. A horší průběh covidu u Grossové

Video
Video se připravuje ...

Tajemství Gotta! Naplánoval posmrtné překvapení. A horší průběh covidu u Grossové Blesk

Fotogalerie
45 fotografií