V dobách koronavirové pandemie, kdy je většina z nás doma a ven si vyjde maximálně do přírody pouze se členy vlastní domácnosti, vyhodnotila spousta žen používání líčidel za celkem zbytečné. Mezi nimi je evidentně i Andrea Kalivodová, která se syny Adrianem (6) a Sebastianem (3) vyrazila za trochou čerstvého vzduchu. Že se u toho ale zvěční s odlíčenou tváří a sama to zveřejní, to už je celkem překvapením.

VIDEO: Andrea Kalivodová o pětiletém synovi: Je až moc šikovný!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kalivodová o pětiletém synovi: Je až moc šikovný! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Podzim nám připomíná, jak krásné je někdy nechat věci jít. Vždyť ticho je nabité odpověďmi. Proto jsme hodili vše za hlavu a touláme se za sluncem. A já se zase vůbec nelíčím, mažu se svým oblíbeným krémem, počítám draky a čtyřlístky,“ dala Andrea Kalivodová průchod svému poetickému já na facebooku. Vzápětí za tím svěřila náplň aktuálních dní, kdy vinou současné situace s šířením viru covid-19 nelze pořádat žádné kulturní akce ani představení. A tak se vnadná černovláska, která přišla o milovanou jevištní práci, věnuje více než kdy jindy rodině. A aby synům věnovala co nejvíc času, chvíle vyhrazené líčení odstřihla ze svého programu.  

Konec konců říká se, že tmavovlasé ženy líčidla tolik nepotřebují, jelikož tmavé řasy i obočí jim zvýrazňují obličej tam, kde by to normálně dělala řasenka či tužka na obočí a řasy. Na druhou stranu pro Andreu, která je zvyklá na extra výrazné jevištní líčení a podobné si dopřává i v soukromí, to musela být docela odvaha ukázat se internetovým kritikům. Ovšem od nějaké té nedokonalůstky pomůže odvést pozornost krásný úsměv, který pěvkyně nevynechala na jediné fotce z nedávného výletu do lesa, na kterých jí to tak či tak velmi sluší.

VIDEO: Andrea Kalivodová: Chci, aby to v Praze zase pulsovalo!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kalivodová: Chci, aby to v Praze zase pulsovalo! David Turek, Lukáš Červený