Janina nemoc, odumírání bílé hmoty mozkové, propuštění z nemocnice nedovoluje. A tak ji před časem pozdravila přes sociální sítě její dcera Tereza. „Ahoj, mami. Aspoň takhle na dálku,“ napsala.

A teď se k ní přidala i Janina sestra Hana. „Janinko, drž se! Myslím na tebe,“ vzkazuje své slavnější sestře hvězda Formanova filmu Lásky jedné plavovlásky. Sestře léta nemohla přijít na jméno, naposledy ji viděla před čtyřmi roky, a to se tak chytly, že Janin osud začal být Haně úplně lhostejný. „Není mi jedno,“ přiznává teď a spřádá plány, jak svoji sestru navštívit. „Mám problémy se žlučovými cestami. Do nemocnice se ale teď bojím,“ vysvětluje, avšak nevylučuje, že nakonec tam stejně skončí.

„Pokud na mě zase přijdou bolesti, budu muset do Motola, kde mi brali žlučník. No a v Motole leží Jana, takže bych se určitě zkusila za ní podívat,“ slibuje Hana. A doufá, že ji Jana zase nevyžene, jako před čtyřmi lety, když za ní přišla s koláčem do rehabilitačního ústavu Malvazinky.

VIDEO: Brejchová o sestře Janě: Je mi jedno, že umře! A trápení Gottové. Timo vyhrožuje a chce peníze

Video
Video se připravuje ...

Brejchová o sestře Janě: Je mi jedno, že umře! A trápení Gottové. Timo vyhrožuje a chce peníze Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
65 fotografií