Přestože sympatickou herečku Michaelu Kuklovou, která se do srdcí diváků zapsala jako princezna Jasněnka v jedné z nejkrásnějších českých pohádek od Zdeňka Trošky (67), připravila rakovina o ňadra, na instagramu sdílela fotku, na které se usmívá od ucha k uchu, a všem svým 15 tisícům followerů, příznivců a fanoušků sdělila krásnou zprávu: „Mám prima den, protože výsledky krve, markrů a další... jsou v pořádku!“ radovala se z toho, jak dobře jí dopadla poslední vyšetření.

V komentářích pak přiznala, že před návštěvou odborníků měla, jak se říká, nervy. „Co čtvrt roku trochu napětí. To už tak bude vždycky. Ale já se moc nebojím, věřím tomu, že se zdravě cítím,“ zdůraznila Kuklová. Ostatně i zákeřnou nemoc na sobě vycítila, přestože ji lékaři dlouhodobě ujišťovali, že je zdravá, a nádor neodhalili.

Rakovina byla nalezena na její naléhání až na magnetické rezonanci. „Poselství, které chci sdělit, je, že mamograf je důležitý, zachytí většinu nádorů a včas, ale samovyšetření a vnímání, co nám tělo říká, nepodceňovat,“ uvedla herečka.

VIDEO: Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu! David Turek, Jan Jedlička

Jak se zdá, rakovinu se jí podařilo definitivně přemoct - ostatně už na kontrole koncem července měla Kuklová dobré výsledky. Jenže přístroj na přelomu roku její mikrometastázu v uzlině taky neukázal... Tyto testy jsou však již nezvratným důkazem toho, že je zdravá, prozatím jí rakovina v těle nikde nebují, a ona se může opět věnovat tomu, co miluje. Kromě hraní, které má nyní z vládních restrikcí na čas pozastavené, je to třeba malování.

Nadšených reakcí se Kuklová dočkala nejenom od fanoušků, ale i od kolegyň z umělecké branže. „Díky Bohu, zlatíčko!“ reagovala například modelka a herečka Pavlína Němcová (47), a srdíčko jí poslaly také zpěvačky Dáša Zázvůrková (39) a Martina Pártlová (41), členka humoristického tria 3v1. Oporou jí je jistě doma také partner, snoubenec Josef Wittner (40), a syn Roman (v listopadu 12 let), jehož má s podnikatelem Romanem Holomkem (60).

VIDEO: Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
85 fotografií