„Před několika málo dny jsem se snažil pomoci s kritickým nedostatkem transfuzních přípravků pro léčbu pacientů darováním krve. Hledal jsem způsob, jak k tomu přimět co nejvíce sportovců, lidí kolem sebe a vás fanoušků,“ vylíčil na úvod někdejší moderátor TopStaru a současná tvář sportovního zpravodajství na CNN Prima News. Ten se v rámci této snahy věnoval i běhu.

Jenže zatímco se staral o zdraví ostatních, na sebe možná trochu zapomněl a tělo se nakonec ozvalo. „Bohužel jsem netušil, že i mě si najde 'chřipkový moribundus!'“ postěžoval si Vágner.

Vzhledem k dnešní době asi každého první napadne coby diagnóza koronavirus, navíc Petr měl vysoké horečky (kolísaly mezi 38 a 39) a další příznaky, které by tomu odpovídaly. Jenže moderátora, co se vyfotil s teploměrem v puse a pod peřinou, nakonec trápí zřejmě trochu jiný neduh.

VIDEO: Rozhovor s Petrem Vágnerem! Co prozradil?

Video
Video se připravuje ...

Petr Vágner David Turek, Lukáš Červený

„Podle výsledků testů jsem negativní na covid-19. Bohužel podle symptomů to teď vypadá na zápal plic! Takže hurá na pohotovost a na další testy, “ oznámil na instagramu herec a moderátor.

„Co se dá dělat. Zůstat doma a nějak se s tím 'netopýrem' poprat jako ostatní! Buďme k sobě ohleduplní a držme si palce, ať to všichni rychle zvládneme!“ vzkázala pak ještě na závěr ostatním někdejší tvář Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvárňoval záchranáře Radima Nováka.

VIDEO: Petr Vágner: Potil krev kvůli závodu drsňáků!

Video
Video se připravuje ...

Petr Vágner z TopStaru: Potí krev kvůli závodu drsňáků! Facebook

Fotogalerie
44 fotografií