Postavu Daře závidí statisíce fanynek a zhruba stejný počet fanoušků nad ní nekontrolovatelně slintá. Nedávno se na sociálních sítích producírovala úplně nahá a odhalila tak další neviděná zákoutí. Jak těchto rysů docílila? Stojí za vším několik hodin týdně v posilovně a deset kiláků kolem baráku? Dara své tajemství konečně odhalila.

Video: Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu Adam Balažovič/BPŽ

„Mohlo by se zdát, že jsem právě doběhla. Tak ne, nedoběhla, přišla,“ napsala na instagram k sérii fotografií, na nichž se tváří, že právě dokončila maraton, ale má dostatek síly na pár póziček v ultra těsných minišortkách a krátkém topu tak akorát na zakrytí předností, ale ne tolik, aby z něho něco nevykukovalo.

„Preferuju svižnou chůzi a samozřejmě jógu jako dva hlavní zdroje, důvody a důsledky tvarování mého těla. A ještě tanec. Ten je vlastně též mou součástí. Ale žádná posilka, ani další sporty nepraktikuju,“ pokračovala autorka hitů Ver mi nebo Všetko alebo nič.

Fanoušky nabádá, aby poslouchali své tělo - právě to nejlépe ví, co mu vyhovuje. Sama se přitom snaží být pouze inspirací pro ostatní, ne návodem k tomu, aby vypadali jako ona. „Nejlepší je být sám sebou,“ zakončila sexy příspěvek.

Video: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
129 fotografií