Nejen Monika, ale i její partner a tatínek tříměsíční Ruminky Makhmud Muradov (30) se nevědomky stali tvářemi známé podvodné soutěže kolující na facebooku. Stejně jako v předešlých případech, i v tomto se švindlíři snaží přesvědčit důvěřivé fanoušky, že slavný pár rozdává velké peníze. V textu se ohání dobrotivostí a pomocí v těžkých koronavirových časech. Jediné, co za to chtějí, jsou bankovní údaje.

VIDEO: SuperStar Bendig (26) se zadlužil kvůli bydlení! Teď má dům vedle kámošky Bagárové.

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Bendig (26) se zadlužil kvůli bydlení! Teď má dům vedle kámošky Bagárové. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Takto okatě fanoušky samozřejmě nepožádají. Prvně po nich chtějí reakci v komentářích. Poté je zkontaktují ve zprávě, většinou dodají odkaz na podvodnou stránku, kam by měli zadat své osobní informace. Na falešný profil upozornili sledující samotnou zpěvačku, která na svém instagramu potenciální oběti varovala. „Posíláte mi, že se tohle děje na facebooku. Nemám s tím nic společného, tak buďte opatrní,“ vyzvala je.

Podvodníci v tomto případě zahráli na city a využili dojemné fotografie, kde Monika a Mach oznamují těhotenství. Není to poprvé, kdy se podvodníci zaměřili na slavné tváře. Jména zpěváků Marka Ztraceného (35), Moniky Absolonové (43) nebo Dary Rolins (47) byla zneužita ke stejnému účelu.

VIDEO: Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova? 

Video
Video se připravuje ...

Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova? FTV Prima, Prima Cool

Fotogalerie
66 fotografií