S určitou mírou pozornosti musí veřejně známí lidé počítat. To je jistě všem jasné. Zvlášť pokud se pohybují v takovém prostředí, jakým je showbyznys.

A vzhledem k tomu, že zrovna Dara Rolins je poměrně ochotná k diskuzi se svými fanoušky, často ji s nimi i vede. Navíc Dara je jednou ze známých žen, která nemá problém ukázat se, jak vypadá nenalíčená.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

A to má samozřejmě velmi silné odezvy. Chválu na straně jedné a silná kritická slova na straně druhé. „Jen jsem vám chtěla napsat, že chápu i beru na vědomí fakt, že se někomu líbím nenamalovaná, namalovaná jinak, méně, více, ale věřím, že stejně tak i vy chápete, že v mém případě není reálné vyhovět každému,“ vypsala se Dara Rolins z toho, co měla na srdci skrze svůj instagramový profil. Starou známou poučkou, že nelze vyhovět všem, ale zpěvačka s vyrýsovanými břišáky neskončila.  

„A vlastně se o to ani nesnažím. Svět každé ženy je fascinující právě v té možnosti každodenních proměn. Je přece našim posláním udržovat okolí ve střehu,“ dala interpretka najevo, že si je dobře vědoma toho, jak se veřejně prezentuje, a že je za tím z její strany i určitý kalkul.

A jelikož je Dara po rozchodu s raperem Rytmusem stále nezadaná, nebo aspoň světu žádného pana osudového po svém boku zatím nepředstavila, tyhle své „proměny“ může dobře využít nejen pro svou práci, ale i v soukromí. Pánové totiž jistě ocení, že zpěvačka nevypadá pořád stejně, ale je ženou mnoha tváří.

VIDEO: Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první. 

Fotogalerie
49 fotografií