Byť smrt tak blízkého člověka, jakým rodič bezesporu je, působí nezměrnou bolest, Dara Rolins se zdá být po letech s tatínkovým odchodem vyrovnaná. „I dnes nás někdo opustí a někdo další se do tohoto světa narodí. Učím se být každý den moudřejší, smířená s osudem, který není krutý, jen spravedlivý…, plná pochopení pro určitou rovnováhu,“ začala své osobní vyznání nejprve v obecné rovině Dara Rolins.

Jelikož si k němu ale vybrala výročí smrti táty Dušana, bylo celkem zjevné, kam zpěvačka svými úvahami směřuje. Jen chvíli nato se Dara Rolins vyjádřila zcela jasně. „Myslím na tebe a usmívám se do nebe, tati,“ adresovala zpěvačka zcela konkrétně dojemnou vzpomínku. Svá slova přidala ke snímku sebe sama na střeše činžovního domu vysoko nad zemí s pohledem do nebe, kam Dara věří, že její tatínek před čtyřmi lety odešel.  

Přes smrt blízkého člověka se zcela přenést nelze asi nikdy. Pro Daru Rolins to ale bylo onoho květnového dne v roce 2016 o to horší, že ztráta milovaného tatínka přišla naprosto nečekaně. Život Dařina táty si vyžádala náhlá, bohužel však opakovaná, mozková příhoda. Kromě slavné dcery Dušan Rolinec na světě zanechal manželku Zlatu a druhou dceru Janu.     

Když rodina před čtyřmi lety Dušana pohřbívala, rozloučit se samozřejmě chtěla i Darina. Do Bratislavy zamířila však až v den pohřbu, na dálnici před hranicemi však byla bouračka, která dopravní tepnu na Slovensko zablokovala na několik hodin. „Některé situace v životě jsou kure***y kruté. Nestihla jsem pohřeb svého otce. Je mi hrozně,“ napsala tehdy na sociální síť. 

VIDEO: Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první. 

Fotogalerie
45 fotografií