Před pár týdny půvabná blondýnka odhodila šaty a nechala sluneční paprsky osvítit všechna zákoutí jejího skvostného těla. Jakou kontroverzi tím spustí, věděla od začátku, sama se k veřejností tabuizované nahotě rozepsala v textu k fotografii. Společnost se rozdělila na dvě skupiny, jedna ji obdivovala, druhá kroutila hlavou, co na to řekne její dcera Laura (12).

Autorka hitů Znamenie nebo Ver mi se stupňující kritikou nenechala rozhodit a dále zásobuje sociální sítě žhavými fotkami, byť je na nich oblečená minimálně v plavkách. V nejnovější sérii snímků se Dara zahalila do fitness kombinézy a na první pohled jde o obyčejnou pózovačku. I trošku pozorné oko si ale všimne, že si zpěvačka pod vrchní část nevzala podprsenku a bradavky si snaží prorazit cestu ven.

Video: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Zatímco chlapi omdlévali nadšením, že je Dara ani tentokrát nezklamala a rozproudila jim krev v žilách, aniž by cokoliv podstatného odhalila, některé dámy mají přehnané provokace po krk. „To vystavování bradavek fakt nepochopím,“ stěžovala si jedna uživatelka. „Ty bradavky? To ne,“ povzdechla si další. „Jste nádherná, ale lépe by to vypadalo bez trčících bradavek,“ poradila jí třetí.

Dara se v příspěvku vůbec nesoustředila na své diamanty, nýbrž chtěla připomenout důležitost dechu a uvolnění mysli. „Nádech, výdech. Každé ráno si musím trochu utřídit hlavu, přemýšlet a uvědomit si pár věcí, změřit se se sebou samou,“ napsala.

VIDEO: Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
98 fotografií