Z tohohle snímku by mohlo ledaskoho pořádně zamrazit. Krví podlité modřiny podél páteře slavné české modelky jsou totiž to první, co při pohledu na fotku zaujme. Byť je z ní vidět jen profil levé tváře, výraz Karolíny Kurkové ale rozhodně nenasvědčuje tomu, že by měla na zádech minimálně osm nafialovělých fleků. Spíš to vypadá, jako by Karolína Kurková pózovala pro nejnovější módní kampaň.

„Už jste, dámy a pánové, vyzkoušeli baňkování? Líbí se vám? Je to jedna z mých oblíbených procedur. Ulevuje bolesti, pomáhá při zánětech, průtoku krve, relaxaci a celkové pohodě, kterou je teď víc než kdy dřív důležité stanovit si jako prioritu,“ myslí si Karolína Kurková. A aby i ostatním dala najevo, že to vlastně nic není a velké modřiny jsou jen malou daní za bonusy pro tělo i duši, umístila modelka fotku zad na svůj instagramový profil. „Zní to dobře, ale vypadá to děsivě,“ ozval se jeden z modelčiných fanoušků. „Ano, některá ošetření pomáhají, jsou ale značně neestetická,“ přisadil si další sledující. 

VIDEO: Topmodelka Karolina Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolina Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku! Markéta Reinischová, David Turek

Na to už Karolína Kurková dokonce zareagovala a pohoršenému estétovi vzkázala: „To mi ale vůbec nevadí.“ Přidala pak dokonce informaci, že si baňkovat nechává i obličej. Po téhle proceduře ale modelka jistě jen tak nevychází z domu. A ani na jejím instagramu nejsou fotky před splasknutím otoků a modřin ve tvářích k vidění. O své tělo a krásu se Karolína Kurková snaží pečovat nejen kvůli povolání modelky, chce být fit především pro své dva syny Tobina (10) a Noaha (4). Ty přivedla na svět společně s americkým podnikatelem Archiem Drurym.      

VIDEO: Top modelka Karolina Kurková mění profesi! Bude z ní...

Video
Video se připravuje ...

Top modelka Karolina Kurková mění profesi! Bude z ní... David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
66 fotografií