Darovanému koni na zuby nekoukej, říká známé české přísloví. A tak ani milovníky pravých amerických steaků a fanoušky tradičního barbecue grilování, jakých v USA žije víc než jinde na světě, by jistě nenapadlo proti gestu české topmodelky něco namítat. Karolína Kurková je totiž zapřisáhlou vegetariánkou, i tak ale odhodlanou pomáhat ostatním.    

V době za oceánem vrcholící koronakrize se Karolína Kurková rozhodla spojit s organizací, která daruje rovný milion bezmasých burgerů rodinám zasaženým současnou složitou situací. A jménem rodačky ze severočeského Děčína doputovala část z nich do nemocnice Jackson North Medical Center v Miami, kde modelka žije. Kromě vegetariánského jídla dostal zásluhou Karolíny Kurkové personál zdravotnického zařízení také ranní kávu.  

I topmodelka a matka synů Tobina (10) a Noaha (4) se přidala k veřejnému děkování zdravotníkům, kteří jsou z podstaty své profese nejblíž lidem nakaženým virem covid-19 a tudíž jsou vystaveni enormnímu riziku možné nákazy. „Ráda bych poděkovala všem zaměstnancům nemocnice za vše, co pro nás ostatní děláte. Že nám zajišťujete bezpečí a staráte se o naše zdraví,“ vysekla poklonu Karolína Kurková zaměstnancům nemocnice, která se nachází nejblíž modelčinu floridskému domovu. „Oceňujeme, co pro nás děláte. A doufám, že jste si svou snídani užili,“ uzavřela vzkaz blonďatá topmodelka.  

VIDEO: Topmodelka Karolina Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolina Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku! Markéta Reinischová, David Turek

Fotogalerie
70 fotografií