Poslední hodiny na Miami trávila rodinka společně u bazénu, který byl součástí jejich apartmánu. Zatímco děti řádily ve vodě a manžel Vlasta popíjel prosecco, Zuzka si nechala na památku od tatérky Ivy vytetovat vzpomínku na jednu etapu jejího života. 

„Bylo to krásných 12 let, ale opravdu se tady necítíme bezpečně a je čas jít dál. Milovala jsem tady západy slunce, a tak jsem si nechala nad kotník vytetovat symbol," svěřila se Blesku blondýnka, která večer s dětmi a jednou kočkou odletěla. 

„Čeká nás náročný let z Miami do Frankfurtu, pak Stockholmu a odsud konečně do Malagy, naštěstí jsme si koupili byznys třídu, takže to bude pohodlnější. Cestuje s námi i jedna ze dvou koček, které jsme tady osvojili z ulice. Bohužel pilot nechtěl dvě kočky na palubě, tak ta druhá poletí až 15. září, a to v nákladním letadle," prozradila Zuzka. Pro celou rodinu bylo nepředstavitelné, aby se kočky Dolce a Gucci nepřestěhovaly s nimi. Ale kdo v Miami stále zůstává, je Belohorcové manžel Vlasta Hájek (45). 

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Stále ještě rekonstruujeme dům, který je na prodej. Musím na vše dohlédnout, nafotit a obstarat vše okolo. Jelikož nemám zelenou kartu, ale jen byznys vízum a teď bych odletěl, tak by hrozilo, že mě nepustí zpátky do Ameriky. To je další věc, která nás strašně štve, a to ten systém a zákony," netají se Vlasta, který za svou rodinou přiletí až za měsíc a půl. 

Rodinka zatím v Marbelle pronajala byt, kde bude žít do doby, než najdou vhodný domek s bazénem. Salma a Nevio už tento týden nastupují do mezinárodní školy. 

VIDEO: Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
60 fotografií