Denně jsou vystaveny mediálnímu tlaku, na veřejnosti musí vypadat vždy dokonale, protože se to od nich čeká a diváci je tak chtějí vidět. Přitom se pod vrstvou make-upu skrývají obyčejné ženy, které byste bez něj častokrát ani nepoznali.

Většina slavných žen se netají tím, že je jim bez tun líčidel daleko lépe, a leckdy i vítají, že je v reálném životě lidé nepoznávají. Moderátorka pořadu Showtime Laďka Něrgešová sklízí pochvaly na sociálních sítích, kdykoliv dá fotku z práce. O prázdninách vyrazila s dětmi, synem Adamem (12) a dcerou Medou, na toulky po českých krajích a fanouškům se při té příležitosti ukázala bez make-upu. 

VIDEO: Laďka Něrgešová u rozvodového soudu rozdávala úsměvy. Za 15 minut bylo po všem

Video
Video se připravuje ...

Laďka Něrgešová u rozvodového soudu rozdávala úsměvy. Za 15 minut bylo po všem redakce Blesk

„Krásná příroda a přírodní Něrgešová, to je paráda,“ okomentovala fotky moderátorka, která s dětmi zapózovala na vrcholu Sněžky. A má pravdu, Laďka je bez nalíčení daleko přirozenější. I když její pokusy o rádoby vtipné fotky ve stylu „drž rukou šikmou věž v Pise" nebo „chyť vrchol Eiffelovky do dvou prstů", zavánějí zastydlou pubertou. Ale to u herečky není nic nového, diváci její pitvoření a vtípky během moderování mají rádi... 

VIDEO: Ze zákulisí startu Showtime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat „ameriku"

Video
Video se připravuje ...

Ze zákulisí startu Showtime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat „ameriku" David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
42 fotografií