„Byla to běžná nehoda, jejíž příčiny jsou v šetření. Došlo k lehkému zranění. Předběžná škoda činí 75 tisíc korun na motorce typu cruiser. K nehodě došlo na silnici mezi Bechyní a Opařany,“ řekl Blesku tiskový mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura k nehodě, o níž server budejcka.drbna informuje v souvislosti s hercem Vojtou Kotkem.

VIDEO: Vojta Kotek: Netušil jsem, že člověka mohou bolet vlasy

Video
Video se připravuje ...

Vojta Kotek: Netušil jsem, že člověka mohou bolet vlasy 

Herec, který se do povědomí veřejnosti naposledy dostal například díky roli Františka Štěpána Lotrinského ve dvou řadách minisérie Marie Terezie, má podle údajných svědků, kteří prý volali do redakce, být tím motorkářem, kterému se nezdařilo bez úhony předjet jedoucí traktor. na silnici mezi Opařany a Bechyní.

„Nehodu oznámili svědci v úterý krátce po 13. hodině. Řidič předjížděl traktoristu a ten začal v tu chvíli odbočovat. Řidič, aby nenarazil, motorku položil a ta pak následně narazila do traktoru,“ popsal celou událost Bajcura. Naštěstí se tak nehoda obešla bez tragičtějších následků, i když byl motorkář se zraněním převezen k ošetření do nemocnice v Českých Budějovicích. „Hasiči na místě zasahovali, provedli úklid provozních kapalin z motocyklu,“ uvedla pro Blesk mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

Jestli se ale skutečně jedná o známého herce, není zatím jasné. Nebylo by to ovšem poprvé, co Vojta Kotek boural. V roce 2013 nezvládl řízení na kluzké silnici a s bílým BMW narazil do auta pražské taxi služby.

VIDEO: TH!S Na českou scénu přišel poctivý rock 'n' roll  

Fotogalerie
33 fotografií