Posedlost po štíhlé postavě se herečce před lety vymkla z rukou a bojovala s anorexií a bulimií. Nakonec se jí podařilo obě mentální onemocnění porazit a raději vsadila na zdravý životní styl. 

Dnes je maminkou tří synů Adama a Kryštofa, kteří pocházejí z jejího prvního vztahu s filmovým režisérem Danem Svátkem (44), a nejmladšího Matyáše, kterého má se současným manželem, filmovým producentem Jiřím Kounickým (40). A tak Vlastina často ženám radí, jak ve vztazích, tak i s vylepšením postavy. 

„Teď a před dvěma lety rok po porodu. Jde to. I břicho, které odnosilo tři děti, může vypadat líp, než v době, kdy ani netušilo, že nějaké děti bude mít - cvičím na zemi v obýváku u Netflixu, když Matyáš na chvíli odpoledne usne -hýbu se v přirozeném běhu života: schody doma tak 50x za den, nemám paní na úklid, za každým dřepem na zem pro lego si vizualizuju pevnější zadek, i když ho ještě nevidím,“ okomentovala fotky herečka. 

VIDEO: Vlastina Kounická Svátková: Chodí mi zprávy od cizích mužů, že kvůli mě brečí

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Kounická Svátková: Chodí mi zprávy od cizích mužů, že kvůli mě brečí Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

Dle svých slov se naučila jíst zdravě a nepřejídat se. „Kdo si myslí, že se trápím hlady, držím diety a nic nežeru, bude zklamaný, možná mě nebude mít ještě víc rád. Každý, kdo mě zná, ví, že mi udělá radost jídlo, ideálně dlouhá, zážitková večeře.“ 

Tak snad je to pravda, protože před časem herečka tvrdila, že hubne stresem...

VIDEO: Nový český film Můj příběh s Vlastinou Svátkovou: Mám ráda, když role vyžaduje i něco navíc

Video
Video se připravuje ...

Nový český film Můj příběh s Vlastinou Svátkovou: Mám ráda, když role vyžaduje i něco navíc Falcon

Fotogalerie
29 fotografií