Milan se fanouškům ozval na sociální síti prostřednictvím fotky z nemocničního lůžka v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. „Podstatný je mít s doktory (a sestřičkami) dobré vztahy! Chvíli jsem se vám neozýval, tak to zkrátím, a hned trochu zostra. Mám za sebou všechna předoperační vyšetření a za chvíli jedem na sál,“ uvedl Peroutka s tím, že se mu přihodil úraz. 

„Tentokrát se mi stal úraz při tanečních zkouškách na muzikál Cikáni jdou do nebe. Myslím, že se povedlo představení plné vášně a emocí, ale moje koleno na jedné taneční zkoušce zřejmě tolik temperamentu nedalo. Vazy a meniskus. Tak, prosím, držte palce!“ poprosil své příznivce a omluvil se také, že v příštích dnech nebude moci ani moderovat pořad Snídaně s Novou. „Zítra vysílá Aleš Lehký. Aleši, díky! Snídat se mnou by asi nebylo... optimální!“ vtipkovala někdejší hvězda show Tvoje tvář má známý hlas či Ordinace v růžové zahradě 2, kde s zahrál Jonáše.

Kromě moderování po boku Nikol Čechové (30) alias Shopaholic Nicol se musel logicky vzdát i účinkování ve zmíněném muzikálu Cikáni jdou do nebe, kde ho v obou předpremiérách zastoupil alternující Tomáš Smička (33). Další představení chystá Divadlo Bez zábradlí až na podzim a do té doby se snad už Milan dá do kupy.

VIDEO: Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video
Video se připravuje ...

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Každopádně se zdá, že se mu smůla lepí na paty (respektive možná spíš na kolena). Už v roce 2018 si zpřetrhal vazy v koleni a musel kvůli tomu pod kudlu. Sám na to ještě teď vzpomíná. „Když jsem tu byl naposledy přesně 2 roky a 3 měsíce zpátky, vzpomínám si, že tolik návštěv jsem neměl, ani nepamatuju. Tak se těšim!“ snažil se zůstat optimistický zpěvák, jenž vystupoval například i v muzikálech Iago či Vlasy. 

Co mu ale na chystané operaci vadí asi nejvíce? Možná vás to překvapí, ale kdo už nějaký ten zákrok zažil, jistě bude s Milanem souhlasit. „A mít operaci k večeru je pěkně naprd, protože už bych si fakt dal něco k jídlu,“ dodal.

VIDEO: Peroutka se musí svlékat: Drsná podmínka pro novou roli

Video
Video se připravuje ...

Peroutka se musí svlékat: Drsná podmínka pro novou roli. David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
36 fotografií