Překvapivě ale chyběly páry, mezi nimiž to nejvíc jiskřilo! Bez partnera dorazila třeba bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (30). Martin Prágr (25) si čas na schůzku neudělal. Nebo snad nechtěl udělat? Během StarDance si byl totiž s Gábinou opravdu blízko. Dokonce tak, že před tréninkem spolu strávili několik hodin na hotelu.

VIDEO: Hlavní šéf StarDance Jan Potměšil ve Studiu Blesku: Už ví, kdo vyhraje!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Hlavní šéf StarDance Jan Potměšil ve Studiu Blesku: Už ví, kdo vyhraje! Davud Turek

Na rybách

A neukázal se ani rybář Jakub Vágner (38), který své taneční partnerce Michaele Novákové (25) sliboval nejen výlet do Amazonie, ale i společné Vánoce. Tanečnice se před časem deníku Aha! svěřila, že svým slibům nedostál. „Ani Vánoce, ani výlet nevyšel. Bylo to tak náročné, že jsme oba potřebovali být tam, kde to máme nejraději,“ řekla Aha! Nováková.

Konec pusinkám

Pozvání na setkání odmítla také Radka Třeštíková (38). Vdaná spisovatelka dávala na telvizních obrazovkách svému mladému tanečníkovi Tomáši Vořechovskému (26) jeden polibek za druhým. Mnozí diváci z toho byli pohoršení, a tak Třeštíková zřejmě nechtěla dále dráždit hada bosou nohou. Omluvenku poslali také herec Miroslav Hanuš (57), zpěvačka Tonya Gravesová (50) a moderátorka Nora Fridrichová (42).

VIDEO: Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit!

Video
Video se připravuje ...

Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit! Klarisa Císařová

Fotogalerie
46 fotografií